fulltime

Account Manager

Interloods – Wijnegem

Een (klein) beetje over ons

Interloods, een dochteronderneming van de Frisomatgroep, richt zich op dak- en gevelrenovatie van industriële gebouwen. Frisomatgroep is wereldwijd expert in industriële gebouwen fabriceren en leveren. Die expertise neemt Interloods mee in de productie en plaatsing van stalen loodsen, renovaties en asbestsanering. Bovendien draagt Frisomatgroep familienormen hoog in het vaandel. Waarbij vertrouwen en transparantie de basis vormen voor langetermijnrelaties. Normen die Interloods meedraagt in een persoonlijke aanpak per project. Doordat we productie en werken in eigen beheer uitvoeren, kunt u rekenen op korte levertermijnen tegen de beste kwaliteit. Bij Interloods beseffen we dat wat we nu doen impact heeft op klimaat en milieu. Daarom zetten we op verschillende vlakken ons beste duurzame beentje voor. Zo zijn onze stalen constructies van de loodsen eenvoudig te demonteren. En dat maakt ze geschikt voor hergebruik of recyclage.  

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Interloods.

Wij zoeken een geboren onderhandelaar

Jij onderhandelt met overtuigingskracht in een vlotte communicatiestijl. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Account Manager ben jij de drijvende kracht achter ons salesproces voor industriële renovatieprojecten en verhuur of verkoop van stalen loodsen. Vanaf het allereerste contact tot de succesvolle afronding van de opdracht, leid jij het proces in goede banen. Samen met de klant ga je op zoek naar snelle, pasklare en betaalbare oplossingen. Je gaat steeds servicegericht te werk, luistert aandachtig naar de behoeften en denkt praktisch mee met de klant.

Dankzij je analytische inzicht en commerciële flair slaag je erin om het vertrouwen te winnen en optimale klanttevredenheid te genereren. Nieuwe aanvragen analyseer je zorgvuldig en je gaat proactief op bezoek bij prospects en klanten om hen te overtuigen van de meerwaarde van Interloods. De lopende projecten volg je nauwgezet op qua timing, budget en aanpak waarbij je steeds het eerste aanspreekpunt blijft voor de klant en de brug slaat met onze interne medewerkers. 

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

opleiding

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen en groei

Matchen we?

Commercieel onderhandelen en overtuigen zit je in de genen en je bent vlot in de omgang. Of je nu jong bent of al iets meer matuur, het is vooral je uitgesproken honger om vooruit te geraken en nieuwe projecten binnen te halen die je elke dag drijft om het beste van jezelf te geven. Een hoger diploma combineer je met uitgesproken interesse in de bouw en degelijk praktisch inzicht. Je houdt ervan om in een kleine groep kort op de bal te spelen en samen het verschil te maken. Open communicatie, een klantvriendelijke instelling en flink wat organisatorisch talent zijn daarbij de essentiële ingrediënten voor jouw commercieel succesrecept. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Ik wil deze job!

This site is registered on wpml.org as a development site.