Agricon

De duurzame, modulaire opslagruimte die met Agricon meegroeit

Een duurzame stalen hal bouwen in slechts enkele maanden tijd? Familiebedrijf Agricon kon dankzij Frisomat vliegensvlug genieten van een opslagruimte met stalen overkapping die met hun dromen meegroeit.

Een stalen overkapping voor het groenste familiebedrijf

Van decoratieve schors tot ecologische potgrond: Agricon wil de wereld mooier achterlaten. Het familiebedrijf verwerkt restproducten van internationale zagerijen tot bruikbaar materiaal voor de bouwmarkt en tuincentra. Op hun terrein van achttien hectare wilde Agricon een nieuwe, duurzame opslagruimte zetten. In twee maanden die grote, modulaire hal bouwen? Dat is een uitdaging die op het lijf van Frisomat is geschreven.

Passie voor ondernemerschap

Agricon begon als het passieproject van drie broers in Balen, maar groeide uit tot een onmisbare speler op de Europese markt. Voor hun nieuwste opslagruimte op eigen bodem zochten ze dan ook naar een betrouwbare partner met dezelfde passie voor ondernemerschap. Een partner die meedenkt, vlot communiceert en snel werk levert. Voor een eerder project in Portugal mochten ze al rekenen op de expertise van Frisomat. Daarom komen zij nu als tevreden klant terug met hun nieuwste groene uitdaging.

Droomopslagruimte die kan meegroeien

Een geslaagde samenwerking later heeft het gepassioneerde familiebedrijf hun droomopslagruimte op maat. Een moderne en modulaire stalen hal die even snel kan groeien als Agricon zelf.
 
Bekijk nu de video en ontdek hoe Frisomat in Balen de stalen opslagruimte bouwde waar Agricon nog heel lang van kan genieten.
 
Bouwoplossing: Bulkopslaghal
Klant : Agricon
Locatie : Balen, België
Oppervlakte : 2.600 m2

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

Onze werkwijze achter jouw nieuwe gebouw

Volledige controle over elke fase.

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer

Groei internationaal met een partner van wereldniveau

37.000 GEBOUWEN

350 medewerkers

> 100 landen

> 10.000 ton staal / jaar

This site is registered on wpml.org as a development site.