Wijckmans

De stalen fabriekshal waar het familiebedrijf Wijckmans kan thuiskomen

Een stalen opslagruimte bouwen voor een snel groeiend familiebedrijf? Wijckmans weet met meer dan een eeuw ervaring met beton duidelijk van wanten. Zij volgden het advies van een tevreden buurman en klopten aan bij Frisomat voor hun duurzame bouwproject.

Funderingen van beton, een loods van staal

Als klant van Wijckmans, ben je deel van de familie. En voor hun familie, wil Wijckmans natuurlijk enkel het beste. Met 105 jaar ervaring is dit warme familiebedrijf een van de Belgische marktleiders in bouwmaterialen, tegels en beton. Dat ze hun werk al generaties met volle overtuiging doen, is zeker. De vier broers die vandaag de dag het bedrijf runnen, krijgen nog steeds dagelijks bezoek van hun 75-jarige vader op het terrein.

De ideale partner

Bouwers die gepassioneerd zijn door het realiseren van dromen? Wijckmans en Frisomat hebben veel gemeenschappelijk. Toen Wijckmans zocht naar de ideale partner om op een leeg stuk grond een duurzame opslagruimte te zetten, kregen ze een warme aanbeveling van een buur. Die kon rekenen op Frisomat voor het bouwen van een stalen fabriekshal.

Stevige funderingen voor een stralende toekomst

Die aanbeveling leidde al snel tot een succesvolle samenwerking. Frisomat hielp Wijckmans op weg met duidelijke plannen voor het leggen van de funderingen van hun nieuwe stockageruimte. Na de grondwerken kon de volledige stalen loods in slechts twee weken door Frisomat worden gemonteerd. Het resultaat is een modulaire opslagruimte om u tegen te zeggen. In de woorden van tevreden zaakvoerder Kurt Wijckmans: helemaal niets op aan te merken!
 
Bekijk hieronder hoe Wijckmans met Frisomat de stevige funderingen legde voor een stralende toekomst. Kriebelt het ook om jullie mooiste dromen in staal te bouwen? Frisomat helpt jouw bedrijf graag verder.

Bouwoplossing: Magazijn
Klant: Wijckmans
Locatie: Ham, België
Oppervlakte: 900 m²

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

Onze werkwijze achter jouw nieuwe gebouw

Volledige controle over elke fase.

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer

Groei internationaal met een partner van wereldniveau

37.000 GEBOUWEN

350 medewerkers

> 100 landen

> 10.000 ton staal / jaar

This site is registered on wpml.org as a development site.