Alle voordelen van stalen loodsen op een rij

Wanneer u voor uw onderneming een bedrijfsgebouw wilt laten bouwen, kunt u dit op veel verschillende manieren realiseren. Zo ook door het laten bouwen van een stalen bedrijfsloods. Stalen bedrijfsloodsen kunnen voor heel wat verschillende doeleinden worden gebouwd.

De toepassingsmogelijkheden zijn bijna eindeloos. Zo kan een stalen bedrijfsloods dienen als:

– kantoorruimte
– magazijnen
– showroom
– werkplaats

U vraagt zich wellicht af waarom u zou kiezen voor een stalen bedrijfsloods en niet voor een ‘gewoon’ bedrijfsgebouw? We zetten daarom de verschillende kenmerken van een stalen bedrijfsloods voor u op een rij!

Een snelle return on investment bij stalen bedrijfsloodsen

Heel wat ondernemers kiezen voor het bouwen van een stalen bedrijfsloods omdat ze een snelle return-on-investment kunnen bekomen bij dit soort constructies. Dankzij een kort bouwproces kan de loods snel in gebruik worden genomen en is uw investering snel terugverdiend.

Een sterke, stalen bedrijfsloods

Frisomat is gespecialiseerd in koudgevormd staal. Koudgevormd gegalvaniseerd staal of CFS heeft verschillende voordelen. Een van de voornaamste redenen waarom wij met dit type staal werken is omdat het heel licht en sterk is. Ons S390-staal heeft een uitzonderlijk groot draagvermogen en is anderzijds enorm licht. Het staal geeft ons ook de mogelijkheid snel te bouwen. We hoeven het staal namelijk niet te bewerken, waardoor het klaar is wanneer het uit de machine komt. Dit in tegenstelling tot warmgewalste staalprofielen. Die hebben veel meer nabehandeling nodig. De flexibiliteit van koudgevormd staal geeft ons de mogelijkheid om continue meer variaties en extra toepassingen in een nieuwbouw te integreren. Denk hierbij maar aan een C-, Z- of Sigmaprofiel.

U kunt hier verder lezen over alle voordelen van koudgevormd staal.

Milieubewust bouwen met een stalen loods

Indien u als organisatie een beperkte ecologische voetafdruk hoog in het vaandel draagt, is de keuze voor een stalen bedrijfsloods er één die in lijn ligt met uw milieubewustheid. Dankzij onze bouwtechniek, waarbij er weinig bewerking van het staal is, zijn stalen bedrijfsloodsen zeer milieuvriendelijk. Daarnaast zijn onze stalen loodsen 100% recycleerbaar en kan de loods zelfs verhuisd worden naar een andere locatie indien gewenst. Bij het transporteren van het staal wordt er overigens zo min mogelijk gebruik gemaakt van vrachtwagens, maar verkiezen wij om in grotere oplage per boot te transporteren. Ook wij bij Frisomat denken aan onze ecologische voetafdruk!

Stalen bedrijfsloodsen met een persoonlijke touch

Wanneer u investeert in een nieuw bedrijfsgebouw heeft u bepaalde eisen/wensen waaraan uw gebouw moet voldoen. Kiest u voor een stalen bedrijfsgebouw dan is het ook perfect mogelijk om het gebouw aan te passen aan uw noden. De constructie kan zodanig ontworpen worden dat het tegemoetkomt aan uw bedrijf en werkprocedures. Om enkele voorbeelden te geven van elementen die ‘te kiezen’ zijn:

– isolatiedikte en soorten isolatie
– manieren en plaatsen om daglicht in het – gebouw te brengen
– integratie van kantoorruimtes
– integratie van een tussenverdiep
– een plat of hellend dak
– positie en grootte van toegangspoorten

Personalisatie mogelijkheden
Bij het uitdenken van een stalen bedrijfsloods, denken we mee met u. Dit in de stijl van uw organisatie. Uw werkplek wordt uw visitekaartje. Dankzij personalisatie mogelijkheden kunnen we alvast voor kleuren gaan in uw huisstijl en het imago nastreven waarvoor uw organisatie staat. Zowel binnen-, als buitenkant kunnen in bepaalde mate gepersonaliseerd worden. Binnenin kan de kantoorruimte helemaal naar smaak worden opgebouwd en ingericht. Aan de buitenzijde kan u kiezen uit een plat of hellend dak, soort en kleur van gevelbekleding. Natuurlijk kan het logo er ook op worden geplaatst.

Onze stalen bedrijfsloodsen zijn modulair

Onze stalen bedrijfsloodsen hebben een modulair karakter. Dat maakt het zeer makkelijk om uw bedrijfsgebouw na verloop van tijd, bij groei, uit te breiden. U hoeft zich in de initiële bouwfase dus geen zorgen te maken over eventueel later plaatsgebrek. Dankzij de flexibiliteit van onze loodsen kan er snel een oplossing worden geboden indien uw noden in de toekomst zouden veranderen en u meer ruimte nodig heeft.

Voor welke optie u ook kiest, onze jarenlange ervaring in heel wat sectoren en goede partnerships met heel wat ondernemingen, heeft er voor gezorgd dat wij zijn uitgegroeid tot pionier in staalbouwconstructies. Wenst u ook een kwaliteitsvolle loods te bouwen? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

This site is registered on wpml.org as a development site.