Een opslagloods laten bouwen? Voor nu én de toekomst!

Heeft u tegenwoordig meer en meer nood aan extra opslagruimte? Wil u uw onderneming uitbreiden? Dan bent u bij Frisomat aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van stalen opslagloodsen voor verschillende sectoren: industriebouwland- en tuinbouw, en sport en recreatie. Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller, bieden we een gepersonaliseerde oplossing voor ieder project en denken we mee met de specifieke noden van uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Laat uw opslagloods mee evolueren

Een optimale opslagloods is een loods die mee kan evolueren met uw bedrijf. Of u nu actief bent in industriebouw, landbouw of een andere sector, veel bedrijven kampen na het bouwen van een opslaghal al snel met praktische uitdagingen (bijvoorbeeld de inrichting van de opslaghal of eventuele groei van uw bedrijf), waar vooraf niet voldoende over is nagedacht.

De opslagloodsen van Frisomat worden op maat van uw bedrijf ontworpen. Dat wil zeggen dat er bij het ontwerp rekening wordt gehouden met de logistieke flow van uw organisatie, maar ook de toekomstperspectieven van het bedrijf. Zo kan een stalen loods al inspelen op eventuele evoluties die in de toekomst zullen plaatsvinden, zoals uitbreidingen.

Elke organisatie heeft nood aan unieke elementen in zijn loods en daar willen wij u bij helpen. Enkele elementen die wij kunnen voorzien bij het bouwen van een opslaghal:

Extra kantoorruimte: Naast een opslagloods ook kantoren integreren in hetzelfde gebouw? Om een prettige werkomgeving te realiseren, integreren we ook deze apart ontworpen kantoren.

Lichtinval mogelijkheden zijn heel gevarieerd en aanpasbaar naargelang uw wensen. Deze opties bespreken we tijdens de ontwerpfase samen.

Laadkades en luifels kunnen als uitbreiding worden toegevoegd aan uw hal en dit in lijn met uw noden en wensen.

Isolatie van elk type: de gebouwen zijn uitgerust met de juiste isolatie voor uw producten. Van diepvriesvoeding tot high-end-IT-uitrusting.

Opslagloodsen in de agrarische sector

De agrarische sector vraagt om opslagruimtes gaande van aardappelopslag tot (pluim)veestallen en wijnhuizen. Daarbij zal het vaak zo zijn dat u met bepaalde leveranciers werkt voor het optimaal inrichten van deze opslagloodsen. Voor ons vormt dit geen probleem. We gaan aan de slag met het materiaal van uw vaste leverancier en zorgen ervoor dat dit geïntegreerd wordt in uw nieuwe Frisomat-loods. In het verleden werkten wij reeds samen met verschillende marktleiders om zo tot een optimaal ingerichte loods te komen.

Ook als het gaat om het opslaan van voedsel, komen er heel wat speciale vereisten kijken bij het bouwen van een opslagloods. Klimaatbeheersing en goede ventilatiesystemen is zeer belangrijk in deze loodsen.

Bij varkens- en pluimveestallen moet dan weer gedacht worden aan dierenwelzijn, kostenefficiëntie en uitbreidbaarheid. Door een stalen stal te bouwen die optimaal ingedeeld is, blijven de dieren gezond en productief.

Ervaring leert ons dat er bij stallen gemiddeld binnen vijf jaar opnieuw behoefte is aan uitbreiding. Bouwt u een Frisomat-loods dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u een gans nieuwe loods moet bijbouwen. De stallen van Frisomat zijn modulair en dus uitbreidbaar, helemaal klaar om uw bedrijf in de toekomst ook te dienen.

Opslagloodsen in industriebouw

Kijken we naar loodsen voor industriebouw, dan gaat het uiteraard om heel andere toepassingen en vereisten. U wilt mogelijks een loods bouwen voor bulkopslag, maar ook showrooms, vliegtuighangars of tijdelijke gebouwen zijn al gerealiseerd door Frisomat.

Een zeker niveau van maatwerk is ook hier van belang. Misschien heeft u wel nood aan (extra) branddeuren, kraanbanen of tussenverdiepen? Of wilt u kantoren laten integreren? Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden zodat onze opslagloods u nu en in de toekomst op de beste manier kan dienen.

Waarom een opslagloods bouwen met Frisomat?

Bij Frisomat ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren we innovatieve opslagloodsen met kwalitatief staal. Het gaat om koudgevormd staal waardoor we voor uw gebouw topkwaliteit en topsterkte kunnen garanderen.

Door onze vele jaren ervaring in het bouwen van opslaghallen voor heel uiteenlopende bedrijven, kan u bij elke stap in het proces rekenen op onze uitgebreide expertise binnen uw specifieke sector. Graag gaan wij een duurzaam partnership aan en zo gaan wij dus ook met onze klanten om. Onze transparante manier van communiceren zorgt er ook voor dat u meteen een idee hebt van de total cost of ownership zonder dat er onverwachte kosten bij komen.

Met 14 filialen wereldwijd en aanwezigheid als industrieel staalbouwer in meer dan 100 landen, straalt Frisomat professionaliteit uit. U kunt op elk moment rekenen op de expertise en deskundigheid van onze ingenieurs. Daarnaast bieden de opslagloodsen van Frisomat de volgende voordelen.

– Met een vrije overspanning van 60 meter hebben voertuigen aanzienlijk meer bewegingsruimte.
– Verschillende mogelijke zijwandhoogtes.
– Voor opslagruimtes kan u kiezen voor een plat of een hellend dak aan 10° of 22°.
– Verschillende innovatieve oplossingen om uw opslagloods van natuurlijk daglicht te voorzien.
– Mogelijkheid tot ventilatiesystemen en isolatie.
– Tussenverdiepen, zonnepanelen en kraanbanen zijn perfect integreerbaar.
– Een stalen opslagloods die gemakkelijk te verplaatsen, aan te passen of uit te breiden is.
– Voor specifieke vereisten binnen bepaalde sectoren volgen onze monteurs regelmatig veiligheidsopleidingen. Zo zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste regelgeving.

Voor deskundig advies kan u steeds bij onze professionals terecht. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over wat Frisomat voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

This site is registered on wpml.org as a development site.