Een stalen magazijn of opslagruimte bouwen: wat is de prijs?

Laat u een stalen opslagloods, opslaghangar of magazijn bouwen, dan hangt de kostprijs van zo’n industriegebouw sterk af van de afmetingen en afwerking. Elke sector heeft verschillende behoeften en wensen. Daarom maken we voor elke staalconstructie een afzonderlijke prijsberekening.

Wat is belangrijk voor de prijs van uw stalen magazijn?

Staalgebruik magazijn
Uw investeringsbedrag in een stalen opslaghal hangt in grote mate af van de hoeveelheid staal die er in uw magazijn kruipt. En dat wordt vooral beïnvloed door de breedte, de hoogte en de dakhelling van uw stalen opslagloods. Zo vraagt een zadeldak bijvoorbeeld om minder staal, waardoor het budgetvriendelijker is.

Afwerking magazijn
Een stalen magazijn van Frisomat is op zich al een ruim, praktisch en stabiel industriegebouw. Maar breidt u dat graag uit volgens uw noden, met bijvoorbeeld een mezzanine? Ook dat kan. Frisomat bespreekt graag alle extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor poorten, deuren, ramen of isolatie-elementen. Door vooraf goed rekening te houden met al die elementen, krijgt u een klare kijk op de totaalprijs.

Locatie magazijn
De ondergrond en het bouwgebied kunnen de vereisten voor de constructie van uw stalen magazijn bepalen. Bijvoorbeeld in aardbevingsgevoelige gebieden is meer aandacht voor fundering en stevigheid van het gebouw vereist. Frisomat heeft overal ter wereld magazijnen gebouwd. We weten perfect wat nodig is om op elk soort ondergrond en in elk geografisch gebiedstype een stevige hal neer te zetten.

Toekomstig gebruik van uw magazijn
Een stalen magazijn kan verschillende functies vervullen en geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Schat dat vooraf goed in. Dat is van belang om
de kenmerken en technische vereisten van het gebouw te bepalen. De hoogte, het gebied of de opties voor uw stalen magazijn zijn allemaal elementen die de eindfactuur bepalen. Door nu alles volledig in kaart te brengen, voorkomt u dat u in de toekomst onvoorziene aanpassingen moet doen. En dat is ook weer een besparing.

Altijd een interessante prijs voor uw stalen magazijn

Bij Frisomat krijgt u altijd een interessante prijs voor uw stalen magazijn:

 U kiest voor een efficiënte oplossing. We bouwen uw opslagplaats met een bijzonder productie- en montagesysteem dat een minimum aan staal, transport en manuren vraagt.

U bent beschermd tegen onverwachte kosten voor uw magazijn in de rand van uw bouwproject. Want bij Frisomat bent u zeker van zo weinig mogelijk bouwhinder. Lees de tips om uw bouwterrein bouwklaar te maken.

U wint kostbare tijd. Dankzij het montagesysteem van Frisomat bent u zeker van een snelle oplevering

U wint plaats. Want u hebt de mogelijkheid in uw hal een mezzanine of kantoorruimte te integreren.

Hou prijs en kwaliteit in evenwicht

De prijs van uw stalen magazijn is een van de belangrijkste factoren in uw beslissing. Een goede raad: staar u niet blind op dat aspect alleen. Hou ook rekening met leverings- en assemblagetijden, de kwaliteit van materialen en de kenmerken van uw gebouw.

Zorg ervoor dat uw stalen loods compatibel is met uw doel, dat ze de juiste oppervlakte heeft en – niet vergeten – dat ze weerbestendig is. Bij een ervaren constructeur van stalen magazijnen zoals Frisomat bent u daar altijd zeker van.

Wenst u zich eerst wat verder te oriënteren, wellicht vindt u in onze andere artikelen de informatie die u zoekt!

Welke factoren bepalen de prijs van een stalen loods?
Hoe het bouwen van een stalen loods verloopt
Voordelen van staal versus beton

This site is registered on wpml.org as a development site.