fulltime

Internal Sales

Hahbo – Wijnegem

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 35.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard en de Frisomat Academy. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Frisomat.

Wij zoeken een commerciële duizendpoot

Hahbo realiseert modulaire gebouwen in houtbouw voor diverse klanten zoals scholen, sport- en vrijetijdsvereningen maar ook bedrijven die op zoek zijn naar extra kantoorruimte. Tevens bieden we exclusieve mantelzorgwoningen aan voor particuliere klanten.

Wij beschikken over unieke verkoopconcepten, die de noden van deze klanten écht invult. Jij begrijpt dat. Door de snelle levering van onze producten kan jij onze klanten op korte termijn verder helpen en daar word je gelukkig van.

De procedure om aanbestedingen correct op te volgen, is voor jou bekend terrein. Berekeningen maken voor prijsoffertes en proactief meedenken met de klant, doe je graag. Je bent communicatief sterk, dat stelt je in staat om de noden van onze klanten goed in kaart te brengen en hen te ondersteunen waar nodig. Administratieve opvolging van A tot Z is je op het lijf geschreven. Je bent tweetalig, en hebt geen moeite om je zowel in het Nederlands als in het Frans uit te drukken.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

Opleiding

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen en groei.

Matchen we?

Een gezonde, uitdagende werkomgeving heb jij nodig om goed te functioneren. Je wil meedenken en input geven, vooral geen bandwerk doen. Creativiteit heeft ruimte nodig om te ontwikkelen en die geven we je graag. Dat je in een team terecht komt met mensen die like-minded zijn, hoeven we je niet te vertellen. Want jij weet dat innoverende producten bouwen gepaard gaat met een omgeving die verder durft te denken. Je bent bedrijvig in zowel je job als in je ideeën, en het is net die mindset waar wij warm van worden. Zin om samen jouw toekomst vorm te geven?

Ik wil deze job!

This site is registered on wpml.org as a development site.