Frisomat & Interloods bundelen krachten

Renovatie en nieuwbouw bij feesttentenverkoper & -verhuurder Ambisphère

Renovatie en nieuwbouw bij feesttentenverkoper & -verhuurder Ambisphère

Als feesttentenverkoper & – verhuurder streeft Ambisphère naar kwaliteit en professionaliteit. Niet alleen omdat haar klant koning is, maar ook in de recente renovatie en aanbouw van haar bedrijfsgebouw hield het de hoogste standaarden aan.
De Frisomat Groep bleek precies de juiste partner voor de job. Interloods voorzag in een volledige gevelrenovatie en maakte 2 achterwanden toe. Frisomat monteerde tegen de zijwand aansluitend een nieuw gebouw, uniform met de door Interloods gerenoveerde voor- en achterwanden. Het ganse gebouw combineert opslagruimte, showroom en kantoorruimte.

Gevel- en wandrenovatie door Interloods

Als oplossing voor de sterk verouderde voorgevel van Ambisphère installeerde Interloods gegalvaniseerde, horizontale profielen op de huidige structuur. Die bekleedde het nadien met TR45-platen in umbragrijs.

Op eenzelfde manier ging Interloods te werk om twee bestaande open achterwanden te sluiten. Dit in antwoord op de expliciete wens van Ambisphère om meer gesloten opslagruimte te creëren. Interloods renoveerde 315 m² aan voorgevel en achterwanden op 7 dagen.

Nieuwbouw aangebouwd door Frisomat

Aansluitend monteerde Frisomat tegen de zijwand een nieuwe aanbouw. Het hield daarvoor dezelfde bekleding aan, waardoor het geheel er vandaag zowel professioneel en kwaliteitsvol uitziet. Precies naar believen van Ambisphère!

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.