4.500 m² voor D’Hollander Equipement in Antwerpse haven

In Kallo, een Scheldedorpje dat bruist van de havenactiviteit, pronkt sinds kort het nieuwe gebouw van D’Hollander Equipment.

D’Hollander Equipment

In Kallo, een Scheldedorpje dat bruist van de havenactiviteit, pronkt sinds kort het nieuwe gebouw van D’Hollander Equipment. Voor de recyclage van industrieel afval investeerde het bedrijf in een sorteerhal van 50 op 90 meter. Het kolossale gebouw is daarmee perfect afgestemd op de noden van D’Hollander Equipment. Door de hoogte van 12 meter kunnen mobiele zeef- en breekinstallaties binnenin prima manoeuvreren. De vele verluchtingsroosters filteren het vrijgekomen stof moeiteloos naar buiten. Anticondensfolie houdt de materialen droog tijdens het sorteren.

Opnieuw futureproof

Met zijn nieuwe industriegebouw is D’Hollander Equipment vandaag opnieuw futureproof. Klaar voor een verdere toekomst in recyclage-, sanerings- en afbraakwerken. En de haven van Antwerpen? Die is alvast een kolos rijker!

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

This site is registered on wpml.org as a development site.