Bezoek ons op Potato Europe!

Bent u op zoek naar een opslagruimte voor uw aardappelen, groenten of fruit? Een hangar waarin de luchtcirculatie en temperatuur gecontroleerd worden? Of bent u eerder op zoek naar een stalen gebouw waar uw machines en voertuigen vlot inpassen, maar ook snel in en uit kunnen rijden? Een snelle, pasklare én betaalbare oplossing?

Bezoek ons op Potato Europe!

Bent u op zoek naar een opslagruimte voor uw aardappelengroenten of fruit? Een hangar waarin de luchtcirculatie en temperatuur gecontroleerd worden? Of bent u eerder op zoek naar een stalen gebouw waar uw machines en voertuigen vlot inpassen, maar ook snel in en uit kunnen rijden? Een snelle, pasklare én betaalbare oplossing?

Bij Frisomat zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van geprefabriceerde stalen land- en tuinbouwloodsen, hangars en bewaarplaatsen.

Geïnteresseerd of meer weten? Bezoek ons op 13 & 14 september op Potato Europe in Nederland, de aardappelbeurs bij uitstek. Op stand A260 staan we u graag te woord en laten we u kennismaken met ons uniek concept voor het opslaan en bewaren van aardappelen, groenten en fruit.

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

This site is registered on wpml.org as a development site.