Kantoren, werkplaats en opslag onder één dak

Kantoren, werkplaats en opslag onder één dak

Menuiserie Pierre Alexandre centraliseert activiteiten in nieuw industriegebouw

In Fernelmont, in de provincie Namen timmert Menuiserie Pierre Alexandre al even aan de weg. En met succes. De schrijnwerkerij barstte dan ook recent uit haar voegen. Toen een bureau in de privéwoning, een werkplaats in de tuin en opslag her en der verspreid niet langer werkbaar bleken, bestelde het bij Frisomat een nieuw industriegebouw van de bovenste plank.

Industriegebouw uit het juiste hout gesneden

Menuiserie Pierre Alexandre zocht in het bijzonder naar een aantrekkelijk uitziend industriegebouw waarin het haar activiteiten kon centraliseren. Door kantoren, een werkplaats en opslagruimte onder één dak onder te brengen, zou het nog professioneler kunnen werken.

Zware funderingen waren op de nieuwe locatie door de beschikbare grond evenwel uit den boze. Een plat dak was dan weer voorwaarde gezien de overige inplantingen op het bedrijfsterrein. De instroom van voldoende daglicht in het atelier en de kantoren was voor Menuiserie Pierre Alexandre cruciaal, isolatie vanzelfsprekend in de werkplaats en de bureaus.

Kwalitatief, EPB-conform & multifunctioneel

De oplossing die Frisomat aanbood, bleek uit het juiste hout gesneden. Onze lichte, doch robuuste staalstructuur is een perfect fit voor moeilijke terreinen. De schil werd vervolgens met sandwichpanelen geïsoleerd en talrijke kleine en grote glaspartijen werden ingepast in aanvulling op de lichtstroken in het dak. Het geheel is een EPB-conforme bouw, ontworpen, geproduceerd en gemonteerd met alleen maar de kwalitatiefste materialen.

Menuiserie Pierre Alexandre heeft zo het multifunctionele gebouw waar het van droomde, ter plaatste rechtgezet binnen slechts 6 weken.

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

This site is registered on wpml.org as a development site.