VOKA kijkt achter de schermen bij Frisomat

VOKA kijkt achter de schermen bij Frisomat

VOKA kijkt achter de schermen bij Frisomat

Netwerken en bedrijfsbezoek
Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland wil ondernemers uit de regio maximaal ondersteunen en stimuleren. Met het oog op onderlinge dialoog organiseert het Vlaams netwerk van ondernemingen daarom exclusief voor haar leden ‘Achter de schermen’. Dit concept brengt ondernemers uit alle sectoren samen door middel van een bedrijfsbezoek, en een daaraan gekoppeld netwerkmoment.

Achter de schermen bij Frisomat
 ‘Achter de schermen’ had eerder al plaats bij het multinationale chemieconcern BASF, container terminal MPET, specialist houthandel Martens Hout en zelfs Coca Cola. Recent tekenden echter ook 65 enthousiaste ondernemers in op een editie bij Frisomat. Ondanks het vroege ochtenduur – aanvang om 8u30 – had het ontvangstmoment meteen alle ingrediënten voor een goed gesprek; koffie, koffiekoeken en een gemotiveerde groep ondernemers. Vervolgens ging de rondleiding in kleine groepjes van start met een terugblik op onze geschiedenis als familiebedrijf sinds 1978.

Showroom & Productiehallen
Maar op de Frisomat-site is natuurlijk nog veel meer te zien. Onze recent vernieuwde showroom is een staaltje van continue innovatie. Ze toont industriële gebouwen, biedt inspiratie voor uw mezzanine voor kantoren en/of opslag en stalt ontelbare gebouwstructuren en -accessoires uit. En opmerkelijk, maar tegelijkertijd ook vanzelfsprekend; ze huist zelf in een Frisomat-gebouw.

Van coil tot gebouwprofiel
Van de showroom ging de tour verder de productiehallen in. Hier kregen de ondernemers inzicht in het volledige productieproces van onze industriegebouwen. Van A tot Z, oftewel van coil tot afgewerkt profiel in koudgevormd staal werd getoond hoe alle verschillende gebouwonderdelen bij Frisomat – haast letterlijk – van de band rollen. Klaar voor transport en montage.

Het bezoek leverde de groep genoeg blik achter de schermen om stevig bij na te kletsen. De  netwerkreceptie met Vigna-wijnen en hapjes stond hen in het Innovation Center dan ook al op te wachten. Voor ons was het een succes. Wij hopen voor ondernemend Voka ook!

Tot de volgende!

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

This site is registered on wpml.org as a development site.