Ontdek de voordelen van een Frisomat-opslaggebouw

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN DUURZAME EN FLEXIBELE OPLOSSING VOOR JE OPSLAGBEHOEFTEN?
Overweeg dan een Frisomat-opslagloods. Met decennialange ervaring in de staalbouw levert Frisomat op maat gemaakte, stevige stalen industriële gebouwen die perfect aan jouw vereisten voldoen.

Jouw project bespreken?

Waarom Frisomat voor jouw opslaghal

Veelzijdigheid in toepassingen

Of het nu gaat om een voedselopslag, stallen, magazijnen of showrooms, … onze gebouwen zijn ontworpen om aan een breed scala aan opslagbehoeften te voldoen.

Lees meer over industriële stalen bedrijfshallen

Aanpasbaar & uitbreidbaar

Frisomat-loodsen zijn modulair ontworpen, waardoor ze eenvoudig aan te passen en uit te breiden zijn als je bedrijf groeit. Dit biedt flexibiliteit en een duurzame opslagoplossing.

Lees meer over ons modulaire staalbouwsysteem

Geïntegreerde oplossingen

We werken samen met jouw vaste leveranciers om essentiële systemen zoals airconditioning, verwarming en ventilatie naadloos in je nieuwe gebouw te integreren

Professionele ondersteuning

Van de eerste planning tot de definitieve montage biedt Frisomat deskundige begeleiding om te zorgen dat elk project soepel verloopt en aan alle verwachtingen voldoet.

Een industriehal van Frisomat

Ben je van plan een industriehal te bouwen? Kies voor Frisomat. Onze stalen bedrijfshallen, beschikbaar met of zonder kantoorruimte, kunnen ontworpen worden met een vrije overspanning tot 60 meter en zijwanden in diverse hoogtes. Bovendien zijn ze uitbreidbaar naar elke gewenste lengte en breedte, waardoor ze perfect zijn voor elke productie- of verwerkingsfaciliteit.

Lees meer over koudgevormd, gegalvaniseerd staal

Frisomat cold formed steel industrial buildings production hall

Wil je een stalen gebouw of structuur kopen?

OFFERTE AANVRAGEN

Kwaliteit & duurzaamheid

Sterk & duurzaam

Onze stalen structuren zijn gemaakt van koudgevormd staal, bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, zodat jouw investering wordt beschermd tegen externe elementen.

Lees meer over koudgevormd, gegalvaniseerd staal

Snelle Montage

Met onze montageteams of de mogelijkheid van supervisie door een ervaren Frisomat-expert, wordt jouw magazijn snel en efficiënt opgebouwd, waardoor je in korte tijd operationeel bent.

Lees meer over de montage

Aangepast aan jouw behoeften

Of je nu extra branddeuren, speciale isolatie of geïntegreerde kantoorruimtes nodig hebt, wij zorgen voor een gebouw dat perfect past bij jouw bedrijfsactiviteiten.

Lees meer over ons modulaire bouwsysteem

Klaar om te beginnen?

Wil je meer weten over hoe een Frisomat-opslaggebouw jouw bedrijf kan helpen evolueren? Vraag nu een offerte aan en ontdek onze oplossingen voor jouw opslagproblemen. Met projecten in meer dan 100 landen, staat Frisomat klaar om elke uitdaging aan te gaan.
 
Ontdek onze veelzijdige bouwoplossingen en laat ons helpen de perfecte opslagruimte voor jouw behoeften te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of een bezoek aan onze showroom.

Agricultural building Bulk Storage Hall Exterior Frisomat

Vraag een gesprek aan

Hulp nodig met jouw project? Neem contact op met een van onze experts.

Het bouwproces met Frisomat in 10 stappen

Ontdek de 10 stappen in het proces van een industriële stalen bedrijfsgebouw: van je offerteaanvraag tot de oplevering van je gebouw.

Lees meer

Offerte aanvragen