fulltime

Projectleider

Interloods – Wijnegem

Een (klein) beetje over ons

Interloods, een dochteronderneming van de Frisomatgroep, richt zich op dak- en gevelrenovatie van industriële gebouwen. Frisomatgroep is wereldwijd expert in industriële gebouwen fabriceren en leveren. Die expertise neemt Interloods mee in de productie en plaatsing van stalen loodsen, renovaties en asbestsanering. Bovendien draagt Frisomatgroep familienormen hoog in het vaandel. Waarbij vertrouwen en transparantie de basis vormen voor langetermijnrelaties. Normen die Interloods meedraagt in een persoonlijke aanpak per project. Doordat we productie en werken in eigen beheer uitvoeren, kunt u rekenen op korte levertermijnen tegen de beste kwaliteit. Bij Interloods beseffen we dat wat we nu doen impact heeft op klimaat en milieu. Daarom zetten we op verschillende vlakken ons beste duurzame beentje voor. Zo zijn onze stalen constructies van de loodsen eenvoudig te demonteren. En dat maakt ze geschikt voor hergebruik of recyclage.  

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Interloods.

​​​Wij zoeken een communicatieve teamleider met al wat jaren op de teller 

Met Interloods renoveren we  doorheen het hele jaar daken en gevels van industriële gebouwen. Om ervoor te zorgen dat onze projecten tijdig worden opgeleverd, zoeken we een ervaren teamleider die onze werven in België in goede banen kan leiden. Jij vormt de schakel tussen Tom en de werfleider. Door jouw strakke planningen en ad-hoc oplossingen waar nodig, zorg je ervoor dat een werf het verwachte resultaat oplevert. Daarvoor kun je putten uit eerdere werkervaringen in de bouwsector.
Het opmaken van planningen en het aanwerven van nieuwe medewerkers met alle bijhorende administratie maakt het grootste deel uit van je takenpakket. Werfbezoeken zorgen ervoor dat je op geregelde tijdstippen de deur van kantoor al eens achter je kan dichttrekken. Ze brengen je doorheen het hele land, voornamelijk in Vlaanderen maar soms ook tot in Wallonië.
Je bent sterk in heldere communicatie en treedt kordaat op als het moet, dat lukt je ook in het Frans.
Zo begeleid je elk project met respect voor de klant, het budget en kantoor naar een afgewerkt product. 

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

opleiding

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen en groei

Matchen we?

Jij bent er trots op dat je de schakel vormt die een werf doet uitgroeien tot een afgewerkt resultaat. Dat je beschikt over het talent om alles in goede banen te leiden, ontdekte je al in eerdere werkervaringen. Nu ben je op zoek naar een nieuw project om voluit voor te gaan. ​Wij bieden je graag die uitdaging binnen onze groep. Kom je eens langs bij ons op kantoor? Dan leren we graag kennen bij een tas koffie.

Ik wil deze job!