Staalbouw: verkort uw bouwtijd en versnel uw ROI!

Betonbouw, houtbouw, steenbouw of staalbouw: welke bouwmethode is het beste wanneer u een nieuw bedrijfspand of loods wil laten bouwen?

Bij Frisomat bouwen wij industriegebouwen en landbouwgebouwen, maar ook sport-en recreatiegebouwenn uitsluitend in staalbouw.

Waarom?

Omdat staalbouw veel voordelen biedt, waarvan de belangrijkste de versnelde bouwtijd en ROI zijn. En aangezien het bouwen van een nieuw pand of een nieuwe loods een dure aangelegenheid is, zien de meeste ondernemers deze investering graag snel terugverdiend, u toch ook?

Verkorte bouwtijd

Dat klinkt natuurlijk allemaal goed en wel, maar hoe komt het precies dat we bij Frisomat een kortere bouwtijd bekomen met staalbouw? Daar zijn een aantal redenen voor, die we hier graag toelichten.

Koudgevormd staal

Eén van de belangrijkste manieren waarop we tijd besparen in ieder bouwproject, is het gebruik van koudgevormd staal. Door deze bouwtechniek komt u met 30% minder staal toe voor uw project. Omdat koudgevormd staal, in tegenstelling tot warmgewalst staal, geen nabehandeling nodig heeft, is het staal veel sneller klaar om gebruikt te worden. Daarnaast zorgt het meccano-principe (onze bouwmethode) er ook voor dat alle onderdelen perfect in elkaar passen. Transport kan op die manier snel gebeuren, en met een minimaal aantal containers of vrachtwagens. Een gebouw van 800m² past immers moeiteloos in een container van 40ft.

– Staal is een snel en droog bouwsysteem.
– Met staal kunt u snel en makkelijk uitbreiden.
– Met staalbouw heeft u geen tussenkolommen in uw gebouw die ruimte in beslag nemen.
– Staal gedraagt zich voorspelbaar in geval van brand.
– Staal kunt u, indien gewenst, perfect recyclen.
– Staal is stevig.

Altijd een grote voorraad staal beschikbaar

Bij Frisomat kopen we systematisch enorme hoeveelheden staal in. Dat zorgt er niet alleen voor dat we een goede staalprijs kunnen bekomen (lees hier welke factoren de prijs van uw loods bepalen), het zorgt er ook voor dat we altijd voldoende staal op voorraad hebben liggen, waardoor we snel aan uw staalbouwproject kunnen beginnen.

Prefab klaargemaakt in de fabriek = snelle montage

Alle basiselementen voor uw bouwproject worden bij ons in de fabriek gemaakt. Daar zien wij toe op de kwaliteit en zorgen we dat de verschillende onderdelen al perfect in elkaar passen. Dit hele proces is erop gericht tijd te besparen op de werf. Door deze manier van werken in combinatie met het lichtgewicht van ons koudgevormd staal, kan een klein team van experts in recordtijd een pand of loods opbouwen. En doordat staal, in tegenstelling tot bijvoorbeeld beton, geen droogtijd heeft, kunt u het pand veel sneller in gebruik nemen.

Snellere bouwtijd, snellere ROI

Wanneer er grote investeringen worden gedaan binnen bedrijven, stelt zich altijd de vraag hoe en hoe snel deze investering terugverdiend kan worden. Natuurlijk begint het ‘echte’ terugverdienen pas als het pand/de loods in gebruik wordt genomen en u efficiënter kunt gaan werken of een grotere markt kunt gaan bedienen. Wij willen door onze bouwtechnieken echter graag bijdragen aan de snelheid van uw ROI. Want als we ervoor kunnen zorgen dat uw nieuwe bedrijfspand of loods snel klaar is, dan kunt u uw werkzaamheden sneller hervatten (of aanvangen) en dus sneller beginnen met terugverdienen!

Wat u nog moet weten over staalbouw

Naast een snellere bouwtijd en daardoor een snellere ROI, biedt staalbouw u nog een aantal andere voordelen:

Staalbouw is beter voor het milieu: 100% recycleerbaar en door het koudgevormd staal, minder belastend voor het milieu.
– Staalbouw is sterk: hierdoor kunt u uw pand ‘vrijer’ indelen en heeft u geen last van overbodige draagconstructies. Met staalbouw kunnen we 60 meter spanwijdte bekomen.
Staalbouw is makkelijk uitbreidbaar: ons bouwsysteem heeft een modulair karakter. Dat betekent dat we altijd gemakkelijk en snel uw bedrijfspand of -loods kunnen uitbreiden.

Heeft u nog vragen of wenst u graag eens met een professional te sparren over uw bouwproject? Contacteer ons dan. We zoeken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw project.

This site is registered on wpml.org as a development site.