Gebouw recyclage-industrie

Jouw recyclage gebouw in staal

Als recyclagecentrum hebt je grote stalen hallen nodig voor de sortering en verwerking van afval, altijd perfect geïsoleerd en goed geventileerd. Als natuurlijk licht door dakramen of open zijwanden in je recyclagegebouw binnenvalt, is dat een pluspunt. Met al die eisen van recyclagebedrijven houden we bij Frisomat rekening.

Je krijgt een kostenefficiënt recyclagegebouw dankzij het gebruik van lichtgewicht staal en modulaire bouwelementen. Ons uniek staalbouwsysteem staat garant voor een snelle oplevering van je recyclagegebouw. Voor afvalopslag kunnen onze concepten gemakkelijk worden geïntegreerd met andere bouwmaterialen, denk aan prefab betonblokken.

We kunnen je recyclagecentrum bouwen afgestemd op jouw behoeften: een kantoor voor je personeel, branddeuren om te laden en lossen of isolatie om de werkomstandigheden binnen aangenaam te houden.

Onze werkwijze achter jouw nieuwe gebouw

Volledige controle over elke fase.

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

Voordelen

Vrije overspanning tot 60m en verschillende mogelijke zijwandhoogtes.

Recyclagegebouwen met plat of hellend dak van 10° of 22°.

Mogelijkheid om ventilatiesystemen te integreren in het gebouw.

Klimaatbeheersing dankzij verschillende soorten isolatie.

Mogelijkheid om tussen verdiepingen (mezzanines), kraanbanen en zonnepanelen te integreren.

Onze gekwalificeerde Frisomat-medewerkers zijn opgeleid om bij de bouw van je recyclagecentrum alle veiligheidsvoorschriften na te leven.

Je stalen recyclagegebouw is gemakkelijk te verplaatsen, aan te passen en uit te breiden.

Praat met een expert 

Wil je eens samenzitten met een expert? Vul dan onderstaand formulier in en leg je project geheel vrijblijvend voor aan een van onze professionals. 

Voor je het weet, kun je van start

We beheren het volledige bouwproces van je gebouw. Je vaste contactpersoon staat voor je klaar en gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing. De levering van je loods verloopt vlotter dan ooit dankzij onze ultramoderne technologie op basis van koudgewalst staal en een modulair design.  
  
Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, kunnen we de hele montage voor onze rekening nemen. Monteer je je loods liever zelf? Geen probleem! We leren je precies hoe dat moet in onze Frisomat Academy.  

Ook als je naar een andere locatie wilt verhuizen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze unieke systemen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig aan te passen zijn. Je kunt je loods gemakkelijk bouwen, demonteren, vervoeren, weer opbouwen en uitbreiden. Een verhuizing is dus geen enkel probleem. Met onze loodsen bereiken je dromen ongekende hoogtes.

Vraag een gesprek aan

Hulp nodig met jouw project? Neem contact op met een van onze experts.

This site is registered on wpml.org as a development site.