Alle voordelen van stalen loodsen op een rij

Een gloednieuwe opslaghal neerzetten binnen budget en planning, welke magazijnconstructeur kan dat? Wij plannen, coördineren en bouwen uw opslagloods, opslaghangar of magazijn overal ter wereld.

Uw opslagruimte bouwen binnen budget en planning

– Denkt u eraan een opslagloods, opslaghangar of magazijn te bouwen?
– Of aan een magazijn met woonst?
– Terwijl uw business volop blijft draaien?
– Als constructeur industriële gebouwen coördineren we alles.
– We overleggen met u, de ontwerper, de architect en consultants.
– Daardoor laat u binnen budget en tijd een mooie bedrijfshal bouwen.

En dat terwijl uw business boomt, welke magazijnconstructeur kan dat? Frisomat is uw one stop integrator voor magazijnbouw!

Wij bouwen magazijnen in elk continent
“Breidt uw bedrijf zijn vestiging in het buitenland uit? Frisomat kan opslagruimtes bouwen overal ter wereld. Bijvoorbeeld een opslaghal van 5.200 m2 in Congo-Brazzaville.”

Uw opslaggebouw: Leg de lat hoog!

U wilt een magazijnbouwer die snel levert en veilig monteert. Die kleine én grote hallen kan bouwen, omdat hij al jaren thuis is in de industriebouw En die zich aanpast aan uw bedrijf en werkprocedures. Hoe begint u eraan? Stel uzelf drie cruciale vragen:

Opslagruimte huren of bouwen?
Stel: uw bedrijf ontwikkelt zo sterk dat u meer ruimte nodig heeft. Bijvoorbeeld een nieuwe opslagloods, een opslaghangar of een magazijn. U kunt zo’n industrieel gebouw huren. Of u kunt het laten bouwen.
Een eigen magazijnconstructie zetten is vaak het interessantst, gewoon omdat het op uw eigen bedrijfsterrein is. Soms geniet zelfs een magazijn met woonst bouwen de voorkeur, als u altijd ter plaatse wilt verblijven. Woningen bouwen we zelf niet, maar we brengen u graag in contact met specialisten in dat vakgebied.

Welke constructeur voor uw industriebouw?
Om een opslagloods, overkapping of stallingsruimte te bouwen zijn drie dingen nodig: ruimte, budget en tijd. Als industrieel hebt u de eerste twee. Maar tijd om ook nog eens aan magazijnconstructie te doen? Daar ontbreekt het u aan.
Frisomat neemt de volledige coördinatie in handen. We luisteren naar uw wensen, maken een offerte voor de bouw van het magazijn, en coördineren de magazijnbouw met ontwerpers, architecten en consultants.

Hoe uw opslagruimte bouwen volgens planning?
Een industrieel gebouw neerzetten – van eenvoudige loods over geventileerde opslagruimte tot een opslaghal met kantoor geïntegreerd – moet strikt volgens planning verlopen. Want tijd is geld voor u.
U moet precies op het gewenste ogenblik uw hangar, loods of distributieruimte kunnen gebruiken. Want anders verliest u business én geld. Dat weten we bij Frisomat. En daarom volgen we de geplande tijd en het voorziene budget met het grootste respect.

Waarom uw opslagruimte bouwen met Frisomat?

Minder
Frisomat gaat voor minder. We ontwerpen, bouwen en monteren uw opslaghal, loods of magazijn zo slim mogelijk. Met minder staal, minder mensen, minder transport én in minder tijd.

Meer
Minder resulteert in meer. Meer snelheid, meer kwaliteit, meer stevigheid. Onze industriële gebouwen, opslagloodsen en opslaghallen staan er.

Meest
Bij Frisomat krijgt ú het meest. De prijs-kwaliteitverhouding van uw magazijn, opslagloods of opslaghangar is onovertroffen.

Polyvalente constructeur van industriegebouwen

Honderden bedrijven overal ter wereld doen een beroep op Frisomat voor de constructie van hun hallen en magazijnen. Daardoor hebben we in de industriebouw een enorme kennis van wat de prioriteiten zijn voor industriëlen.
Schakel ons in voor de constructie van de meest verschillende stalen.

Industriegebouwen: magazijnenproductiehallen en showrooms & werkplaatsen. Zoekt u een innovatieve constructie voor de chemiesector, goed geventileerde gebouwen voor recyclagecentra, een overkapping voor bulkopslag? Of wilt u uw vliegtuig verwennen met een vliegtuighangar? Wij zetten elk industrieel gebouw voor u neer, zelfs tijdelijke gebouwen.

This site is registered on wpml.org as a development site.