fulltime

Technisch commercieel medewerker Export Europe

Frisomat HQ – Wijnegem 

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 35.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard en de Frisomat Academy. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Frisomat.

Wij zoeken een enthousiaste meertalige communicator

Je bent communicatief sterk en dat in meerdere talen. Dan is dit misschien wel de uitgelezen kans om je carrière verder te laten groeien in een internationale omgeving.

Als Technisch commercieel medewerker in de afdeling Export Europe, werk je nauw samen met ons volledige interne team en externe dealers. Als spilfiguur tussen Frisomat en de klant speel je een belangrijke rol waarin communicatie met alle departementen centraal staat. Vanuit deze positie ben je verantwoordelijk voor het volledig traject gaande van prijsberekeningen en het opmaken van offertes tot het opvolgen van de projecten met de bijhorende nacalculaties. Bovendien zorg je voor een efficiënte en klantgerichte verwerking van de binnenkomende orders met een sterke focus op klanttevredenheid.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

opleiding

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen en groei

Matchen we?

Je bent administratief sterk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om zowel interne als externe contacten te onderhouden. Je blinkt uit in nauwkeurig werken en resultaatgericht denken. Stressbestendigheid en flexibiliteit zijn jouw tweede natuur. Met 2-5 jaar relevante ervaring in een commercieel ondersteunende rol, breng je de vereiste bagage mee. Een uitstekende beheersing van het Engels is onmisbaar voor het effectief uitvoeren van je taken. Andere talen zijn een mooie surplus. Is deze functie op jouw lijf geschreven? Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Ik wil deze job!