fulltime

Account Manager Frisomat Belgium

Frisomat HQ – Wijnegem

Wij zoeken een commerciële duizendpoot

Wil jij een sleutelrol spelen in het behoud en de groei van ons diverse klantenbestand? Je hebt een passie voor het leveren van technisch advies en het opbouwen van sterke relaties met klanten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van ons klantenbestand. Dit bestaat uit een breed scala aan klanten, variërend van lokale landbouwers tot leidinggevenden binnen internationale ondernemingen. Jij presenteert onze producten, voorziet in technisch advies, voert diepgaande behoefteanalyses uit en begrijpt de verwachtingen van de klant tot in detail. Proactief vragen stellen en actief luisteren zijn jouw sleutel tot het helder krijgen van hun behoeften.

Naast het adviseren en informeren, ben je verantwoordelijk voor het opstellen van calculaties, offertes en het succesvol omzetten daarvan in orders. Je werkt hiervoor nauw samen met de technische dienst. Zodra een project is verkocht, zorg je voor een naadloze overdracht van informatie aan de interne project manager, die het dan overneemt.

Je succes wordt bepaald door regelmatige klant- en projectbezoeken, het opbouwen van sterke klantrelaties en het bieden van deskundig advies. Je zorgt voor een voortdurende opvolging van projecten, zelfs na de verkoop.  

Matchen we?

Ondernemerschap, een scherp commercieel inzicht en een uitgesproken klantgerichte instelling vormen de kern van jouw persoonlijkheid. Het vermogen om goed naar klanten te luisteren en hun behoeften grondig te analyseren, is jouw sterke troef. Hierbij is een groot inlevingsvermogen essentieel, evenals de vastberadenheid om dieper door te vragen. Een hoger diploma combineer je met een succesvolle werkervaring van 3 tot 5 jaar, bij voorkeur in de sector van investeringsgoederen, en een uitgesproken interesse in de bouw. Bovendien is een uitmuntende beheersing van het Nederlands en een grondige kennis van het Frans een must. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 37.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Interloods.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen die je de kans geven je vaardigheden verder te ontwikkelen. Zin in meer? Wij bieden tal van doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!