Onze stalen gebouwen & structuren > Sport- & Recreatiegebouwen 

DUIZENDEN DROMEN OPGEBOUWD MET EEN FRISOMAT

De onderdelen van het unieke staalbouwsysteem van Frisomat zijn dé bouwblokken voor elk bedrijf, met tal van mogelijkheden en toepassingen.

Jouw project bespreken?

Sport- & Recreatiegebouwen 

Jouw sport- en recreatieproject naar een hoger niveau tillen? De stalen Frisomat-gebouwen combineren stevigheid met een esthetisch ontwerp, zodat je kan genieten van duurzame en functionele ruimtes. Voor elke sport of recreatie is er een stalen gebouw: van padeloverkappingen, overdekte maneges, sporthallen en vliegtuighangars tot opslagruimte voor sport- en hobbymateriaal. We kunnen ook zorgen voor isolatie en ventilatie. Frisomat ontwerpt, produceert en bouwt stalen constructies op maat van jouw wensen. Snel, flexibel, duurzaam en kostenefficiënt. 

Gavin Cronos Multiple Indoor Courts Sports Hall Sports Hall Exterior Frisomat

Interesse in een gebouw voor sport en recreatie?

Offerte aanvragen

New page

Ontdek de verschillende toepassingen voor sport- en recreatiegebouwen

Offerte aanvragen

Het bouwproces met Frisomat in 10 stappen

Ontdek de 10 stappen in het proces van een industriële stalen bedrijfsgebouw: van je offerteaanvraag tot de oplevering van je gebouw.

Lees meer

Onze werkwijze achter jouw nieuwe gebouw

icons outlines 01

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer
icons outlines 02

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer
icons outlines 03

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer
icons outlines 04

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer