Duurzaamheid

Circulair van bij de start  

We zijn al circulair sinds 1978, toen duurzaamheid nog een vaag begrip was.

Grote dromen sinds 1978

We streven niet alleen naar duurzaamheid, maar leggen de lat nog hoger met een circulaire aanpak. Onze stalen gebouwen zijn gemaakt van duurzame, recycleerbare materialen. Elk onderdeel kan worden verwijderd, vervangen en gerecycleerd, want ook wij bouwen graag mee aan een betere toekomst.

Niet wachten tot morgen

Frisomat is ervan overtuigd dat duurzaamheid draait om concreet actie ondernemen. Ons unieke, circulaire systeem is gemaakt van koudgevormd staal dat volledig recycleerbaar is en biedt ons de mogelijkheid om veel verder te gaan dan recycleren. We kunnen je loods creëren, bouwen, demonteren, verplaatsen en weer opbouwen, of ze zelfs tot grondstoffen herleiden.

Ons product vergt 30% minder staal dan de traditionele systemen en kan efficiënt worden vervoerd. Zo kunnen we onze ecologische voetafdruk beperken. Onze productiesite werkt 100% op groene energie, afkomstig van de zonnepanelen op ons eigen dak. Kies Frisomat voor een milieuvriendelijk bouwsysteem dat zich aanpast aan jouw behoeften en een minimale impact heeft op de planeet.

Staal is de toekomst 

Frisomat bouwt niet zomaar gebouwen. Wij bouwen dromen. En we geloven in de kracht van circulair voor een milieuvriendelijke toekomst. Ons systeem is gebaseerd op een duurzame staallegering van hoge kwaliteit, die exclusief voor ons wordt geproduceerd. Het resultaat? Lichtere, stalen gebouwen die minder grote funderingswerken vereisen en een kleinere ecologische voetafdruk hebben. We gebruiken ook zonnepanelen die meer energie produceren dan we zelf gebruiken, omdat we resoluut voor circulair en duurzaam kiezen.

Wil je samen met ons de stap naar een circulaire aanpak zetten? 

Twijfel je nog? Neem contact met ons op en wij stellen je gerust. Tijd voor een gesprek!

This site is registered on wpml.org as a development site.