Over ons

PARTNERS IN DROMEN EN AMBITIES
Frisomat bouwt dromen van staal. We begrijpen je specifieke uitdagingen en helpen je de impact van je bedrijf te vergroten.

Onze bestaansreden

Bedrijven wereldwijd helpen om hun dromen en ambities waar te maken met een uniek en duurzaam staalbouwsysteem.

Familie is een attitude

Frisomat is een familiebedrijf met passie, wilskracht en een flinke portie lef. Ons team van getalenteerde mensen streeft elke dag weer naar uitmuntendheid. Familie is een fundamenteel element in onze bedrijfscultuur. We zijn trouw aan onze waarden in alles wat we doen.

Frisomat HQ Industrial Hall Production Interior vector image m 1

Over Frisomat

Frisomat is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring en een uitzonderlijk team dat ideeën tot leven brengt. We bouwen niet alleen industriële gebouwen, we creëren dromen in staal.

Als wereldwijde speler zijn we actief in meer dan 100 landen. Het geheim van dromen bouwen zit in het circulaire Frisomat-bouwsysteem uit gegalvaniseerd koudgevormd staal.

Laten we samen dromen bouwen.

Onze geschiedenis

Sinds 1978 helpt Frisomat bedrijven over de hele wereld om hun dromen en ambities waar te maken met ons unieke en duurzame staalbouwsysteem. We zijn trots op ons werk. Bekijk enkele realisaties van de voorbije jaren en je zal meteen begrijpen waarom! 

history
quote Icon

Wij combineren staal met technologie. Zo willen we aangename, productieve en duurzame bedrijfsruimtes creëren.

Internationale uitbreiding met een wereldwijde speler

Frisomat is actief in meer dan 100 landen. Zo bieden we onze klanten een consistente kwaliteit en ondersteuning bij hun internationale groeiplannen. Onze stalen gebouwen voldoen altijd aan de lokale reglementeringen en onze teams ter plaatse staan in voor een perfecte montage. Frisomat is een betrouwbare keuze – altijd en overal.

Circulair van bij de start

Bij Frisomat creëren we niet zomaar ruimtes: wij bouwen dromen van staal. En dat doen we op een duurzame, circulaire manier.  
 
Ons unieke staalbouwsysteem gebruikt 30% minder staal dan de traditionele structuren. Dat betekent dat je minder moet investeren in funderingen en dat je minder afval produceert. Bovendien is ons staal van hoogstaande kwaliteit en 100% recycleerbaar.  
 
Onze zonnepanelen produceren alle energie die we gebruiken, we vervoeren onze structuren op een duurzame manier en ons modulaire systeem is gemakkelijk aan te passen aan je veranderende behoeften.  

Frisomat HQ Production Cold-formed steel circular text image vector 2

Laten we jouw visie bespreken bij een kopje koffie

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.