Magazijnen & Opslaggebouwen

DUIZENDEN DROMEN OPGEBOUWD MET EEN FRISOMAT
De onderdelen van het unieke staalbouwsysteem van Frisomat zijn dé bouwblokken voor elk bedrijf, met tal van mogelijkheden en toepassingen.

Jouw project bespreken?

Magazijnen & Opslaggebouwen

Een stalen magazijn om je producten onder specifieke omstandigheden te bewaren of een stalen opslaghal op betonblokken met een open zijde? Het unieke stalen bouwsysteem van Frisomat is volledig af te stemmen op jouw wensen. Heb je een magazijn of opslagloods nodig voor bulk- of productopslag? Voor elk doel is er een Frisomat-oplossing. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit het modulaire systeem gewoon mee. Frisomat heeft alle expertise en ervaring in huis om jouw bouwproject van a tot z te begeleiden. Snel, flexibel, duurzaam en kostenefficiënt. 

Industrial buildings warehouse Interior Frisomat

Geïnteresseerd in een magazijn of opslaggebouw?

offerte aanvragen

New page

Het bouwproces met Frisomat in 10 stappen

Ontdek de 10 stappen in het proces van een industriële stalen bedrijfsgebouw: van je offerteaanvraag tot de oplevering van je gebouw.

Lees meer

Offerte aanvragen

Onze werkwijze achter jouw nieuwe gebouw

icons outlines 01

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer
icons outlines 02

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer
icons outlines 03

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer
icons outlines 04

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer

Veelgestelde vragen (FAQ)

WAAROM ZOU IK MIJN NIEUWE MAGAZIJN BOUWEN MET EEN KOUDGEVORMDE STALEN STRUCTUUR?

icon
icon

Je Frisomat industriële bedrijfshal wordt ontworpen en geproduceerd voor jouw specifieke sector, wensen en bouwplaats. Dit betekent dat je een efficiënte en op maat gemaakte oplossing krijgt. Stalen opslaghallen bieden voldoende ruimte voor je bedrijf, ongeacht de grootte van je opslag- of productieruimte. Je kunt ze ook makkelijk uitbreiden, zowel in de lengte als in de breedte.

Als je overweegt een magazijn te bouwen, is het goed om te weten dat onderhoud van je opslagruimte van cruciaal belang is. Een van de belangrijkste voordelen van onze gegalvaniseerde staalconstructies is dat ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Dat betekent dat je je magazijn niet hoeft te sluiten en te ontruimen voor onderhoudswerkzaamheden. Dit betekent aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

HOELANG DUURT HET OM EEN OPSLAGHAL TE BOUWEN?

icon
icon

Een belangrijk voordeel van unieke stalen bouwsysteem van Frisomat ten opzichte van meer traditionele bouwmaterialen is de snelheid van de bouw. Met onze gebruiksklare structuren is je stalen gebouw snel gemontenteerd. Daardoor staat jouw bedrijfshal op maat recht voor je het weet.

Verschillende factoren kunnen de bouwtijd van je nieuwe magazijn beïnvloeden en bepalen:
Grootte
: De bouw van grotere constructies duurt natuurlijk langer dan kleinere projecten.
Complexiteit: Eenvoudige constructies kunnen sneller worden opgebouwd dan gebouwen met allerlei extra opties.
Ervaring: Bouwen vraagt om ervaring. Bij Frisomat hebben we teams met jarenlange ervaring. Als je je eigen team hebt, kun je altijd rekenen op onze Frisomat Academy voor de juiste opleiding.
Weer: Zoals bij elke bouw kan extreem weer de voortgang van het werk vertragen.

WAT KOST EEN STALEN bedrijfsgebouw VAN FRISOMAT?

icon
icon

De definitieve prijs van een Frisomat stalen hal wordt in grote mate bepaald door de grootte en de afwerking van het gebouw. We passen elk industrieel magazijn volledig aan op de behoeften van jouw bedrijf en de specifieke branche waarin je actief bent. Naast de omvang van het project en eventuele extra details, kunnen externe factoren de prijs beïnvloeden. Daarom houden we voortdurend wereldwijd de prijzen van staal in de gaten.

Wat voor soort opslaghal je ook wilt bouwen, het Frisomat-team staat paraat om je te helpen bij het bepalen van de exacte kosten, zonder onverwachte verrassingen of verborgen kosten. Aarzel niet om je volgende bouwproject te bespreken met de experts van Frisomat. Onze specialisten zullen je begeleiden bij het vaststellen van de uiteindelijke prijs van jouw industriële gebouw.

KAN IK EEN FRISOMAT-MAGAZIJN VERDER UITBREIDEN?

icon
icon

Groeit je bedrijf en heb je extra opslagruimte nodig in je bestaande hal? Dat is geweldig nieuws! Frisomat heeft de perfecte oplossing voor de uitbreiding van je magazijn.

Uitbreiding in de lengte: onze hallen kunnen eenvoudig in de lengte worden vergroot. Dankzij ons unieke ontwerp en het handige montagesysteem kan ons deskundige team moeiteloos de opslaghal uitbreiden, zodat deze perfect aansluit bij je huidige behoeften.

Uitbreiding in de breedte: dan kunnen we een nieuw gebouw aan het bestaande koppelen. Dit nieuwe gebouw kan vergelijkbare technische kenmerken hebben, maar dat is niet strikt noodzakelijk. De nieuwe ruimte wordt naadloos samengevoegd met de bestaande hal, met behoud van de architectuur en faciliteiten.

WELKE GARANTIES BIEDT FRISOMAT VOOR HUN MAGAZIJNEN?

icon
icon

Frisomat gebruikt uitsluitend koudgewalst gegalvaniseerd staal van de hoogste kwaliteit. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit type staal de ideale combinatie biedt van lichtgewicht constructie, maximale draagkracht, uitstekende corrosiebestendigheid en een esthetisch resultaat dat door meer dan 37.000 klanten wereldwijd wordt gewaardeerd.

Staal is wereldwijd een toonaangevende bouwmateriaal vanwege zijn sterkte en duurzaamheid. Met de hoogste sterkte-gewichtsverhouding van alle bouwmaterialen betekent dat dat elk stalen magazijn uiterst solide is. Het staal dat we gebruiken voor de constructie-elementen voldoet aan de strenge S390GD+Z-kwaliteitsnorm en we bieden ook staal S550 aan. We waarborgen deze kwaliteit in elke productiefase, zonder uitzondering. Deze sterkte geeft je meer ontwerpvrijheid bij het creëren van een gebouw.

Heb je vragen over de garanties die Frisomat biedt? Neem contact met ons op! De kwaliteit van ons product is slechts een van de aspecten waarvoor Frisomat garant staat. Onze experts staan klaar om je te adviseren.