fulltime

BIM modeler

Frisomat HQ – Wijnegem

Wij zoeken een bedrijvige BIM modeler

Modelleren doe je graag, dat staat buiten kijf. Maar mee ontwerpen aan een internationaal circulair product, maakt dat je warm? Frisomat bouwt aan de dromen van diverse ondernemers en daarvoor zoeken we tekenaars. Mensen die staalharde modellen kunnen uittekenen om de activiteiten van deze ondernemers te huizen. 

Als bedrijvige BIM modeler werk je vlot met Autocad en Tekla. Je verzorgt de bouwkundige tekeningen en staat in voor de productie en montage dossiers van onze gebouwen. Daardoor kan je een project afwerken van A tot Z en ben je niet een kleine schakel in een grote machine. Net zoals jij, vinden we jouw persoonlijke inbreng enorm belangrijk en verwachten we dat je zelfstandig kan werken. Je bent gefascineerd door de bouwkundige processen en volgt deze dan ook graag op. Van de tekening tot het transport. Dit doe je vlot zowel in het Nederlands als in het Engels. Precies te werk gaan voelt voor jou natuurlijk aan, en dit trek je ook door in je workflow. Zowel in het modelleren van de gebouwen, als in het gedetailleerde overzicht bewaren van je taken. Je vrienden noemen je vaak perfectionistisch, maar jij beschrijft het eerder als een passie om iets écht goed te doen.

Matchen we?

Een gezonde, uitdagende werkomgeving heb jij nodig om goed te functioneren. Je wil meedenken en input geven, vooral geen bandwerk doen. Creativiteit heeft ruimte nodig om te ontwikkelen en die geven we je graag. Dat je in een team terecht komt met mensen die like-minded zijn, hoeven we je niet te vertellen. Want jij weet dat innoverende producten bouwen gepaard gaat met een omgeving die verder durft te denken. Je bent bedrijvig in zowel je job als in je ideeën, en het is net die mindset waar wij warm van worden. Zin om samen jouw toekomst vorm te geven?

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 37.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard en de Frisomat Academy. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Frisomat.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen die je de kans geven je vaardigheden verder te ontwikkelen. Zin in meer? Wij bieden tal van doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!