fulltime

BOUWKUNDIG TEKENAAR

Frisomat HQ – Wijnegem

Word de architect van industriële dromen bij Frisomat!

Ben jij een ervaren Bouwkundig Tekenaar met een hart voor industriële staalgebouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste professional om ons team te versterken en samen prachtige internationale projecten te realiseren. 

Als Bouwkundig Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van tekeningen voor industriële staalgebouwen, van de eerste architecturale schetsen tot gedetailleerde staalplannen. Jij bent de expert die alles tot in de puntjes opvolgt en uitwerkt volgens onze interne normen en richtlijnen. Met jouw ervaring weet je precies wat er nodig is om tot een perfect resultaat te komen. Samenwerking staat bij ons centraal! Je overlegt voortdurend met interne en externe partijen om tot de juiste projectspecificaties te komen. Jouw expertise en communicatieve vaardigheden zijn hierbij van onschatbare waarde. Kom je bij ons team? 

Matchen we?


Heb je enkele jaren ervaring als bouwkundig tekenaar en ben je klaar om jouw kennis en expertise naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij de ideale aanwinst voor ons team! Als meester in Autocad sta je open voor verdere ontwikkeling in TEKLA en Solid Works. Jouw nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid zorgen ervoor dat elk detail perfect klopt. Met jouw technisch en ruimtelijk inzicht ben je in staat om elke uitdaging succesvol af te ronden. Je spreekt Nederlands en Engels als een pro en kennis van het Frans is een extra troef. Klaar om de sprong te wagen? Solliciteer dan nu! 

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 37.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard en de Frisomat Academy. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Frisomat.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

doorgroeimogelijkheden

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen die je de kans geven je vaardigheden verder te ontwikkelen. Zin in meer? Wij bieden tal van doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!