fulltime

Commercial Internal Project Manager

Frisomat HQ – Wijnegem

Wij zoeken een interne projectleider met een commerciële ingesteldheid

Op zoek naar een avontuur vol commerciële flair en technisch vernuft? Dan zit je bij ons goed! Bij Frisomat zoeken we een interne projectleider met een neus voor kansen en een hart voor projecten. Als jij diegene bent die niet alleen de taal van projectmanagement spreekt, maar ook de kunst van commerciële onderhandelingen beheerst, dan willen we jou in ons team!

Als onze interne projectleider ben je het creatieve brein achter het opmaken van orders. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt door te schakelen met de technische dienst en alle andere betrokkenen. Je neemt de teugels in handen voor de coördinatie en planning van onze projecten, en stuurt zowel onze interne als externe partners aan. Bij jou is elk project in goede handen, omdat je steeds oplossingsgericht denkt en actief betrokken bent bij het aftersalesproces. Met jouw enthousiasme en kundigheid breng je onze projecten naar een hoger niveau!

Matchen we?

Heb je al bewezen ervaring in projectmanagement? Top! Ben je een kei in het omzetten van technische info naar commerciële opportuniteiten en omgekeerd? Geweldig! Met jouw scherp oog voor detail en je organisatorische talent laat je onze projecten schitteren van begin tot eind. Vloeiend Engels is een must, maar als je ook nog een streepje voor hebt met andere talen zoals Spaans, Portugees of Slavische talen, dan heb je helemaal onze aandacht! Zie je jezelf al schitteren in ons dynamische team en bijdragen aan het succes van Frisomat? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 37.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Interloods.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen die je de kans geven je vaardigheden verder te ontwikkelen. Zin in meer? Wij bieden tal van doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!