fulltime

commercieel calculator

Hahbo – Wijnegem

Ben jij het commerciële rekenwonder dat we zoeken?

Als calculator ben jij de cruciale schakel in het team. Je bent verantwoordelijk voor de integrale kostprijsberekening van aanbestedingsdossiers voor de meest fantastische projecten. Jouw rol? Niet zomaar een rekenaar maar de held die onze bouwprojecten laat schitteren!

Met een scherp oog en een kritische geest duik je in de plannen en lastenboeken om gedetailleerde meetstaten op te stellen en te verifiëren. Het opvragen van offertes bij onderaannemers en toeleveranciers is voor jou een tweede natuur, en je zorgt ervoor dat deze met precisie worden verwerkt zodat de kostprijsberekening altijd punctueel en betrouwbaar is.

Bovendien ben je niet alleen bezig achter je bureau, maar heb je ook rechtstreeks contact met de klant. Je volgt offertes op en ontvangt de klanten in de showroom, waar je hen op professionele wijze bijstaat en adviseert.

Matchen we?

Met een bouwkundige achtergrond en ervaring als rekenwonder in de bouwsector, sta je bekend om je vastberaden aanpak en talent om elk detail te doorgronden. Perfectie is jouw tweede naam! Een sterk analytisch denkvermogen beschouw je als jouw superkracht, en je schittert onder druk van deadlines. MS Office is jouw speelveld waarop je moeiteloos door de meest gangbare toepassingen navigeert. Je spreekt Nederlands als een pro en hebt een goede kennis van Frans als extra troef. Je bent net zo commercieel ingesteld als een topverkoper. Ben jij klaar om jouw rekenkunsten te laten zien? Solliciteer vandaag nog en word onze nieuwe rekenheld!

Een (klein) beetje over ons

HAHBO heeft al 90 jaar ervaring in duurzame houtbouw: al sinds 1928 zijn we een partner om op te bouwen. De Frisomat-groep waar we deel van uitmaken is actief in maar liefst 9 landen. We beschikken dus over een brede basis aan expertise en ondersteuning. We spelen vlot in op de noden van scholen, verenigingen, overheden, bedrijven en particulieren in zowel België als Nederland.

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Hahbo.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Hahbo kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren
(20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen, volgens collectieve verlofplanning bouwsector).

doorgroeimogelijkheden

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen die je de kans geven je vaardigheden verder te ontwikkelen. Zin in meer? Wij bieden tal van doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!