FULLTIME

Ingenieur Research & Development

Frisomat HQ – Wijnegem

Wij zoeken een industriële, bouwkundige bedenker

Frisomat was al circulair voordat het de nieuwe standaard werd. Door ons modulair bouwsysteem, dat eigenhandig ontwikkeld en ontworpen is in Wijnegem, kunnen alle onderdelen makkelijk vervangen, hersteld, of herbestemd worden.

Maar jij gelooft dat alles beter kan, en daar is gelukkig bij ons ruimte voor. We zoeken een industriële, bouwkundige bedenker die geprikkeld wordt door oplossingen voor uitdagende projecten. Jij bent iemand die graag alles snapt en pas handelt wanneer de puzzelstukken op zijn plaats liggen. AutoCAD en Tekla springen automatisch open bij de opstart van jouw computer, maar Solidworks kent ook geen geheimen voor jou. Stabiliteitsberekeningen maak je regelmatig, en je bent niet bang om je ideeën, hoe wild ze ook zijn, voor te stellen om onze producten en processen te optimaliseren.

Je ambieert om mee te spelen op wereldniveau en scant het landschap voor opportuniteiten en ontwikkelingen. Desondanks de grote dromen, neem je jezelf met een korrel zout en communiceer je graag transparant met alle betrokken partijen. Want jij voelt dat je bergen kan verzetten als iedereen op dezelfde lijn zit.

Matchen we?

Een gezonde, uitdagende werkomgeving heb jij nodig om goed te functioneren. Je wil meedenken en input geven, vooral geen bandwerk doen. Creativiteit heeft ruimte nodig om te ontwikkelen en die geven we je graag. Dat je in een team terecht komt met mensen die like-minded zijn, hoeven we je niet te vertellen. Want jij weet dat innoverende producten bouwen gepaard gaat met een omgeving die verder durft te denken. Je bent bedrijvig in zowel je job als in je ideeën, en het is net die mindset waar wij warm van worden. Zin om samen jouw toekomst vorm te geven?

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 37.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard en de Frisomat Academy. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Frisomat.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

doorgroeimogelijkheden

Met onze Frisomat Academy heb je permanent toegang tot tal van opleidingen die je de kans geven je vaardigheden verder te ontwikkelen. Zin in meer? Wij bieden tal van doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!