Interloods

Bedrijfsgebouwen renoveren, saneren, bouwen en verhuren

Op zoek naar een ervaren partner voor de renovatie, bouw of huur van een loods? Interloods is gespecialiseerd in projecten voor industriële gebouwen van elke omvang. Dankzij in-house productie en eigen montageteams kan je rekenen op een strakke timing en efficiënte opvolging. Ontdek onze diensten en contacteer ons voor professioneel advies over jouw bedrijfsgebouw.

Een bedrijfsgebouw renoveren of aanpassen

Renovatie van het dak of de gevels van je bedrijfsgebouw? Interloods zet zijn expertise in voor herstellingen of vernieuwingswerken zodat je gebouw snel weer in topconditie is. We kunnen je loods ook aanpassen zodat hij energiezuiniger, comfortabeler of ruimer wordt. Op die manier verhoog je de waarde van je bedrijfsgebouw, verleng je de levensduur en optimaliseer je de uitstraling van je loods. We begeleiden jou graag bij de aanvraag van premies en subsidies. Ook bedrijven in het havengebied, de petrochemie, industriële en agrarische bedrijven kunnen bij ons terecht. Interloods heeft een VCA**-certificatie.

Interloods renovatie aanpassen bedrijfsgebouwen

Een loods huren of kopen

Snel een duurzame, makkelijk te verplaatsen en flexibel aan te passen opslag- of werkruimte huren of kopen? We produceren de onderdelen zelf in België en monteren alles met een eigen team en eigen materiaal. Kies uit onze 3 modellen: een Variantloods met rechte wanden, een Boog-/Romneyloods of een zadeldakloods met puntdak. Toch een andere oplossing nodig? Die vind je zeker via ons moederbedrijf Frisomat.

Interloods Huren kopen romney boog loods 2

Waarom werken met Interloods?

icons outlines 21

Snelle doorlooptijd

Eén aanspreekpunt

Eigen productie en montage

Strikte planning

Beperkte overlast voor je bedrijf

icons outlines 24

Hoge Kwaliteit

Hoogwaardige materialen

Belgische productie

Oplossing op maat

Specialist in industriële dak- en gevelrenovatie

icons outlines 22

Betrouwbare partner

VCA** certificatie

Decennialange ervaring

Respect voor timing en budget

Moederbedrijf Frisomat