Agri Clayes

Zelfgebouwde loods van Agri Claeys werpt zijn vruchten af

Zelf een stalen gebouw plaatsen? Toen de betonnen prefab gebouwen van Agri Claeys toe waren aan vervanging, koos dit landbouwbedrijf voor een stalen loods van FRISOKIT. Ontdek hoe zij hun functioneel atelier en magazijn extra voordelig bouwden.

De zelfbouwkit die loont voor dit loonwerkbedrijf

Loonwerkbedrijf Agri Claeys uit Aalter weet wat werken is. In piekperiodes, zoals tijdens het zaai- en oogstseizoen, schakelen landbouwers graag extra werkkracht in. Een loonwerker is dus van alle markten en akkers thuis. Ze ondersteunen hun klanten met allerhande werktuigen zoals maaidorsers, tractoren en hakselaars. Om goed loonwerk te leveren, heeft Agri Claeys ruimte nodig voor die landbouwmachines. En dat betekent dat hun verouderde loodsen uit beton toe waren aan vernieuwing.

Met de hoge prijzen van cement in het achterhoofd, ging de voorkeur van zaakvoerder Kristof Claeys uit naar een duurzame, voordelige stalen werkruimte. Door zelf de mouwen op te stropen kon met een zelfbouwkit van FRISOKIT zelfs nog meer bespaard worden. Kristofs vrienden, familie en ervaring in de bouw kwamen goed van pas bij het bouwen van die werkruimte.

Start vandaag nog je bouwproject!

Offerte aanvragen

Snel, efficiënt en gemakkelijk!

In enkele weken maakte de verouderde opslagruimte van Agri Claeys plaats voor een functionele, stalen loods op maat. Klaar voor de toekomst van dit ijverige landbouwbedrijf. Zowel het eindresultaat als het bouwproces met FRISOKIT kan Kristof Claeys kort samenvatten: snel, efficiënt en gemakkelijk!

Ontdek in de video hoe Agri Claeys oogst wat het zelf zaaide met hun stalen opslagruimte van FRISOKIT.

Agri Claeys Frisokit zelfbouwloods Belgische kwaliteit 8 1

Vraag een offerte aan

Onze werkwijze achter jouw nieuwe gebouw

icons outlines 01

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer
icons outlines 02

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer
icons outlines 03

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer
icons outlines 04

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer

Groei internationaal met een partner van wereldniveau

icons outlines 09

37.000 GEBOUWEN

icons outlines 06

350 medewerkers

icons outlines 05

> 100 landen

icons outlines 10

> 10.000 ton staal / jaar

kaart 11 7