fulltime

Onderhoudstechnieker

Frisomat HQ – Wijnegem

Wij zoeken een onderhoudstechnieker met een grondige kennis van dieselvoertuigen

Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstel van ons uitgebreide machinepark en rollend materieel. Specifiek zal je je richten op het onderhoud van ons dieselwagenpark, waaronder vrachtwagens, hoogtewerkers en mini graafmachines. Je werkt nauw samen met de hoofdtechnicus en draagt bij aan een vlot verloop van de dagelijkse werkzaamheden. Jouw taken omvatten onder andere het voorbereiden en opvolgen van technische keuringen. Je voert preventieve controles uit en optimaliseert onderhoudsschema’s om ervoor te zorgen dat ons materieel in optimale staat verkeert. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplaats waarin je je werkzaamheden uitvoert, zodat deze goed georganiseerd en functioneel blijft.

Matchen we?

Een gezonde, uitdagende werkomgeving heb jij nodig om goed te functioneren. Je wil meedenken en input geven, vooral geen bandwerk doen. Creativiteit heeft ruimte nodig om te ontwikkelen en die geven we je graag. Dat je in een team terecht komt met mensen die like-minded zijn, hoeven we je niet te vertellen. Want jij weet dat innoverende producten bouwen gepaard gaat met een omgeving die verder durft te denken. Je bent bedrijvig in zowel je job als in je ideeën, en het is net die mindset waar wij warm van worden. Zin om samen jouw toekomst vorm te geven?

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 37.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard en de Frisomat Academy. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Frisomat.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

Contract

Meteen een vast contract.

Verloning

Een goed loon dat wordt aangespekt met tal van extralegale voordelen.

Vakantie

32 dagen om te deconnecteren (20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen).

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Je maakt deel uit van een stabiel en groeiend bedrijf waar je, na interne opleiding, op korte termijn intern of binnen de Frisomat Groep kan doorgroeien.

Ik wil deze job!