fulltime

Operator

Frisomat HQ – Wijnegem

Wij zoeken jou: een handige Harry met technisch inzicht

Je weet van aanpakken, werkt graag met je handen en beschikt over technisch inzicht. Dan hebben we jou nodig in ons team. We bieden je een gevarieerde job waar je op verschillende productieafdelingen aan de slag gaat. Je werkt niet alleen nauwkeurig en met oog voor detail, maar zet ook veiligheid altijd voorop. Jouw rol is cruciaal in het realiseren van onze projecten. Toon ons je inzet en passie, en ontdek de mogelijkheden om door te groeien. Klaar om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen?

Jouw profiel

Aan motivatie geen gebrek: je steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent trots op je werk en altijd klaar om je collega’s te ondersteunen waar nodig. Overleggen in het Nederlands? Voor jou geen enkel probleem. Je neemt je verantwoordelijkheidsgevoel mee naar elke shift. Flexibel als je bent, schrikt ploegenwerk je niet af. Daarnaast is veiligheid op de werkvloer enorm belangrijk voor jou. En mocht je al ervaring hebben in onze sector, dan heb je een streepje voor.

Matchen we?

Een gezonde, uitdagende werkomgeving heb jij nodig om goed te functioneren. Je wil meedenken en input geven, vooral geen bandwerk doen. Creativiteit heeft ruimte nodig om te ontwikkelen en die geven we je graag. Dat je in een team terecht komt met mensen die like-minded zijn, hoeven we je niet te vertellen. Want jij weet dat innoverende producten bouwen gepaard gaat met een omgeving die verder durft te denken. Je bent bedrijvig in zowel je job als in je ideeën, en het is net die mindset waar wij warm van worden. Zin om samen jouw toekomst vorm te geven?

Een (klein) beetje over ons

Frisomat ontwerpt en produceert industriële stalen gebouwen en dat doen we in bijna elk continent. Staalbouw is onze core, maar eigenlijk zien we ons meer als partners van grootse dromen en ambities. Want als je een stalen gebouw zet dan wil je als bedrijf of ondernemer iets neerzetten en groeien. Letterlijk en figuurlijk. 37.000 projecten en 500.000 ton koudgewalst staal later bouwen meer dan 300 getalenteerde en gepassioneerde mensen elke dag wereldwijd aan de mooiste projecten. 

’t Is hier echt. Leuk.

Onze cultuur is echt. Dat voel je vanaf je een voet binnen zet bij ons in Wijnegem. We doen ons best om aan een veilige omgeving te bouwen waar er ruimte wordt gemaakt om te groeien. Maar ook om te vallen. Zolang je maar slimmer opstaat. We zijn niet perfect, en gunnen onszelf dezelfde groeiruimte die we jou ook gunnen. Van afterwork-borrels, respect voor je (gezins)leven tot uitjes op onze eigen wijngaard en de Frisomat Academy. We willen dat je het hier goed hebt. En vooral dat je hier groeit samen met Frisomat.

Talent moet goed gesoigneerd worden

Als je voor Frisomat kiest mag je op je twee oren slapen. We zijn stabiel, financieel gezond en bieden je een loonpakket aan dat je ervaring en goesting naar waarde schat. Waar jij op mag rekenen:

VERLONING

Je krijgt een interessant loon naar werk en inzet.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Je maakt deel uit van een stabiel en groeiend bedrijf waar je, na interne opleiding, op korte termijn intern of binnen de Frisomat Groep kan doorgroeien.

Ik wil deze job!