RIJPISTE

De beste keuze voor jouw rijpiste en manege

Maneges bouwen is een vakgebied waarin we sterk staan. Van rijhal tot functioneel gebouw met stallen, paardenboxen, zadelkamer, materiaalopslag en stapmolen … Frisomat construeert je rijpiste in staal.

Als producent en bouwer van constructies uit koudgevormd staal optimaliseren we onze bouwoplossingen voortdurend, zodat ze perfect beantwoorden aan jouw wensen. Voor maneges, rijhallen en paardenrijpistes hebben we uiteraard oog voor het comfort en de veilige rijomstandigheden voor ruiter en paard.

Door een overdekte rijhal te laten bouwen beschermt je mensen en dieren het hele jaar door. Vooral bij minder gunstige weersomstandigheden – sneeuw, regen, vrieskou, hittegolven – blijft het in je overdekte manege aangenaam. Bovendien werken we de rijpistes af met bijzondere aandacht voor het schokdemping, zodat paard en ruiter zich er perfect thuis voelen.

Onze referenties zijn het bewijs !

Onze werkwijze achter jouw nieuwe gebouw

Volledige controle over elke fase.

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

Voordelen

Vrije overspanning tot 60m en verschillende zijwandhoogtes.

Manages met plat of hellend dak van 10° of 22°.

Verschillende opties om natuurlijk licht in de manege binnen te brengen.

Veiligheidswanden van duurzaam, onderhoudsvrij en stootvast materiaal beschermen de manege en rijpiste.

We kunnen in je manege een extra schokdempende grondlaag en betonnen plinten installeren.

De gegalvaniseerde structuur van je manege staat garant voor topkwaliteit en duurzaamheid en is zo goed als onderhoudsvrij.

Indeling van je manege op maat van je wensen.

Praat met een expert 

Wil je eens samenzitten met een expert? Vul dan onderstaand formulier in en leg je project geheel vrijblijvend voor aan een van onze professionals. 

Voor je het weet, kun je van start

We beheren het volledige bouwproces van je gebouw. Je vaste contactpersoon staat voor je klaar en gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing. De levering van je loods verloopt vlotter dan ooit dankzij onze ultramoderne technologie op basis van koudgewalst staal en een modulair design.  
  
Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, kunnen we de hele montage voor onze rekening nemen. Monteer je je loods liever zelf? Geen probleem! We leren je precies hoe dat moet in onze Frisomat Academy.  

Ook als je naar een andere locatie wilt verhuizen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze unieke systemen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig aan te passen zijn. Je kunt je loods gemakkelijk bouwen, demonteren, vervoeren, weer opbouwen en uitbreiden. Een verhuizing is dus geen enkel probleem. Met onze loodsen bereiken je dromen ongekende hoogtes.

Vraag een gesprek aan

Hulp nodig met jouw project? Neem contact op met een van onze experts.

This site is registered on wpml.org as a development site.