Sporthal

Jouw sporthal in staal

Sporthallen, overdekte basketbal- of tennisvelden, indoor karting circuits, … Frisomat heeft ruime ervaring in het bouwen van sportinfrastructuur en polyvalente zalen.

Wilt je je sport- en recreatiemateriaal veilig en afgeschermd bewaren of hebt je speciale infrastructuur nodig voor je team? Zeg ons welke sport je beoefent en wij zullen een sporthal ontwerpen, produceren en bouwen waarmee je altijd scoort.

Frisomat garandeert een sporthal die een veilige plek voor je materiaal en uitrusting is. Zo kan je team zorgeloos trainen in een stevig, duurzaam en stijlvol sportgebouw.

Onze werkwijze achter jouw nieuwe gebouw

Volledige controle over elke fase.

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

Voordelen

Sporthallen met vrije overspanning tot 60m en verschillende mogelijke zijwandhoogtes.

Plat of hellend dak aan 10° of 22° voor je sporthal.

Mogelijkheid om ventilatiesystemen te integreren.

Klimaatbeheersing dankzij verschillende soorten isolatie maakt je sporthal aangenaam.

Mogelijkheid om een extra schokdempende grondlaag te leggen.

Een sporthalontwerp ontwerp op maat, volledig afgestemd op je behoeften.

Onze sporthallen zijn gemakkelijk te verplaatsen, aan te passen en uit te breiden.

Praat met een expert 

Wil je eens samenzitten met een expert? Vul dan onderstaand formulier in en leg je project geheel vrijblijvend voor aan een van onze professionals. 

Voor je het weet, kun je van start

We beheren het volledige bouwproces van je gebouw. Je vaste contactpersoon staat voor je klaar en gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing. De levering van je loods verloopt vlotter dan ooit dankzij onze ultramoderne technologie op basis van koudgewalst staal en een modulair design.  
  
Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, kunnen we de hele montage voor onze rekening nemen. Monteer je je loods liever zelf? Geen probleem! We leren je precies hoe dat moet in onze Frisomat Academy.  

Ook als je naar een andere locatie wilt verhuizen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze unieke systemen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig aan te passen zijn. Je kunt je loods gemakkelijk bouwen, demonteren, vervoeren, weer opbouwen en uitbreiden. Een verhuizing is dus geen enkel probleem. Met onze loodsen bereiken je dromen ongekende hoogtes.

Vraag een gesprek aan

Hulp nodig met jouw project? Neem contact op met een van onze experts.

This site is registered on wpml.org as a development site.