Vliegtuighangar

Maatoplossingen die meegroeien met jouw project 

Op zoek naar een loods om je vliegtuigen in onder te brengen? Frisomat weet als geen ander dat het een flinke uitdaging kan zijn om je vliegambities waar te maken. Daarom bieden wij oplossingen die perfect inspelen op jouw behoeften. Zo ontwerpen en bouwen we je loods op maat met een perfecte indeling voor een vlot en efficiënt gebruik.  
 
Onze vliegtuigloodsen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen die we selecteren op maat van jouw project. Kortom, het ideale onderdak voor jouw ambities! En wil je straks je collectie uitbreiden of vernieuwen, dan kan je je loods altijd aanpassen aan de afmetingen van je nieuwste aanwinsten.  
 
Wij helpen je graag om jouw dromen waar te maken met een efficiënte en betrouwbare oplossing. Klaar? Dan nemen we samen een vliegende start!

Ons proces achter jouw nieuwe gebouw

Volledige controle over elke fase.

Ontwerp

Frisomat heeft alles wat je als bedrijf of ondernemer nodig hebt om je dromen waar te maken. Ons engineering- en designteam van meer dan 35 personen maakt jouw droom werkelijkheid. In staal!

Lees meer

Productie

In onze 30.000 m² grote fabriek met geavanceerde en geautomatiseerde productielijnen maken we efficiënt alle bouwblokken voor jouw staaldroom. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we exact hoe we het stalen gebouw van je dromen kunnen creëren.

Lees meer

Levering

We leveren je staaldroom in de vorm van koudgevormd staal, dat 30% lichter en 50% minder volumineus is. Dankzij deze methode wordt er een kosteneffectief transport en snelle levering verzekerd van jouw stalen gebouw.

Lees meer

Montage

Bouw je droom zelf met onze hulp, of laat de montage aan ons over. Als we een filiaal bij jou in de buurt hebben, assembleren wij je stalen loods helemaal voor jou. Efficiëntie en snelheid primeren steevast bij het realiseren van jouw visie.

Lees meer

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

Jouw voordelen in vogelvlucht

30% minder staal, maar even robuust als conventionele stalen vliegtuigloodsen.

Spanwijdtes tot 60 m en wanden in verschillende hoogten.

Verschillende soorten daken: platte, ronde of puntdaken met een hellingsgraad van 5,71°, 10° of 22°.

Moeiteloze toegang en manoeuvreerbaarheid dankzij de Frisomat XL®-deuren.

Optimale verbinding met de startbaan.

Klimaatregeling met een brede waaier aan isolatie- en ventilatiesystemen.

 
 
Getuigenissen van klanten

Lees hier wat onze klanten over ons vertellen. Want eerlijkheid en transparantie zijn belangrijk voor ons. 

It is price quality. I would recommend Frisomat to every business owner.

Business owner

Jan Vandenberg

It is price quality. I would recommend Frisomat to every b

Business owner

Jan Vandenberg

It is price quality. I would recommend Frisomat to every business owner.

Business owner

Jan Vandenberg

It is price quality. I would

Business owner

Jan Vandenberg

previous

next

Door ons gebouwde vliegtuigloodsen

De luchthaven van Clermont-Ferrand ligt in de Franse regio Auvergne. Zowel vakantie- als privévluchten vertrekken vanaf de drie landingsbanen. De sportvliegtuigen en helikopters die gebruik maken van deze luchthaven zijn ondergebracht in een stalen Frisomat-gebouw. Met een breedte van 29 meter, een lengte van 25 meter en een hoogte van 6 meter is het geen probleem om vliegtuigen met vaste vleugels of helikopters te parkeren. Dankzij de vrije overspanning passen er meerdere naast elkaar en staan ​​ze allemaal veilig en droog in de robuuste staalconstructie.

Praat met een expert 

Wil je eens samenzitten met een expert? Vul dan onderstaand formulier in en leg je project geheel vrijblijvend voor aan een van onze professionals. 

Voor je het beseft, zit je hoog in de lucht

We beheren het volledige bouwproces van je vliegtuigloods. Je vaste contactpersoon staat voor je klaar en gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing. De levering van je loods verloopt vlotter dan ooit dankzij onze ultramoderne technologie op basis van koudgewalst staal en een modulair design.  
  
Als we een vestiging bij jou in de buurt hebben, kunnen we de hele montage voor onze rekening nemen. Monteer je je loods liever zelf? Geen probleem! We leren je precies hoe dat moet in onze Frisomat Academy.  

Ook als je naar een andere locatie wilt verhuizen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze unieke systemen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig aan te passen zijn. Je kunt je loods gemakkelijk bouwen, demonteren, vervoeren, weer opbouwen en uitbreiden. Een verhuizing is dus geen enkel probleem. Met onze vliegtuigloodsen bereiken je dromen ongekende hoogtes.

Vraag een gesprek aan

Hulp nodig met jouw project? Neem contact op met een van onze experts.

This site is registered on wpml.org as a development site.