Montage van je Frisomat-gebouw in België

OP ZOEK NAAR EEN ROBUUSTE EN EFFICIËNTE OPLOSSING VOOR JE BEDRIJFSGEBOUW?
Met meer dan 45 jaar ervaring in staalbouw zijn we een betrouwbare partner voor de bouw van stalen industriële gebouwen in België.

Jouw project bespreken?

Snelle montage met ons staalbouwsysteem

Ons prefab bouwsysteem maakt gebruik van gegalvaniseerd staal dat gestanst en geprofileerd (koudgevormd) wordt tot kolommen en liggers. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan profieldiktes, aangepast per 0,5 mm, om voor elke toepassing het meest geschikte profiel te garanderen en materiaalgebruik te optimaliseren. Deze lichtgewicht elementen zijn eenvoudig te transporteren en te monteren, en verminderen de belasting op funderingen, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

De prefab stalen structuren zijn bij aankomst op de bouwplaats direct klaar voor montage. Dankzij voorgeponste gaten en boutverbindingen kan een klein team met licht materiaal snel en efficiënt industriële gebouwen monteren, wat de bouwtijd aanzienlijk verkort. Dit maakt ons systeem uiterst geschikt voor industriële bouwprojecten en export.

Lees meer over koudgevormd, gegalvaniseerd staal

Frisomat cold formed steel industrial buildings assembly 18

Waarom Frisomat kiezen voor jouw project?

Uitgebreide ervaring

Frisomat is wereldwijd actief in meer dan 100 landen, van IJsland tot Cuba. Wij leveren stalen gebouwen die zijn aangepast aan diverse klimaatbehoeften en die variëren van chemische fabrieken tot vliegtuighangars.

Grondige voorbereiding

We zorgen ervoor dat alle documenten en formulieren in orde zijn voordat de bouw begint. Dit helpt je project soepel en op tijd te laten verlopen.

montage

Voor de montage van je gebouw kun je rekenen op onze ervaren montageteams, of op directe begeleiding en advies voor je eigen montageteam. Indien nodig kan een Frisomat-supervisor ter plaatse extra ondersteuning bieden. Dit garandeert een vlekkeloze montage en een perfect eindresultaat.

Korte bouwtijd

Je gegalvaniseerde stalen gebouw kan binnen enkele weken worden gemonteerd. Met onze lichtgewicht, geprefabriceerde constructies, voorzien van voorgestanste gaten en boutverbindingen, kan een klein team met licht materiaal snel en efficiënt industriële gebouwen in elkaar zetten.

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

Vlotte montage voor productiecontinuïteit

Dankzij onze efficiënte assemblageprocessen en strenge kwaliteitscontroles ter plaatse, garanderen we een vlotte uitvoering van je project. Of je nu je bedrijf opstart of continuïteit nodig hebt tijdens een uitbreiding, Frisomat zorgt ervoor dat je bedrijfsactiviteiten zo weinig mogelijk verstoord worden.

Lees meer over onze industriële stalen bedrijfshallen

Frisomat cold formed steel industrial buildings assembly 16

Snellere bouwtijd = sneller rendement op je investering

Bij grote investeringen is het vaak de vraag hoe snel de investering kan worden terugverdiend. Het echte terugverdienen begint pas wanneer het gebouw in gebruik is. Met onze geavanceerde bouwtechnieken versnellen we dit proces. Staal heeft, in tegenstelling tot beton, geen droogtijd nodig, waardoor het gebouw veel sneller in gebruik kan worden genomen. Dankzij onze efficiënte montageprocessen verloopt jouw project vlot en voorspoedig. Door je nieuwe bedrijfspand sneller op te leveren, kun je jouw bedrijfsactiviteiten eerder hervatten of starten, waardoor je sneller inkomsten begint te genereren!

Frisomat cold formed steel industrial buildings assembly 5 scaled

Geïnteresseerd in de bouw van een Frisomat-gebouw in België?

Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe we je kunnen helpen je ideale industriegebouw te realiseren. Ons team staat klaar om je bij elke stap te helpen, van planning tot eindmontage. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Frisomat cold formed steel industrial buildings assembly 19

Samen bekijken we jouw project

Op zoek naar een stalen loods? Frisomat heeft de perfecte oplossing in huis. Dankzij ons unieke bouwsysteem verloopt de montage bijzonder snel en efficiënt. Zo zie jij je droom in een mum van tijd werkelijkheid worden.

Het bouwproces met Frisomat in 10 stappen

Ontdek de 10 stappen in het proces van een industriële stalen bedrijfsgebouw: van je offerteaanvraag tot de oplevering van je gebouw.

Lees meer

Praat met een expert 

Wil je eens samenzitten met een expert? Vul dan onderstaand formulier in en leg je project geheel vrijblijvend voor aan een van onze professionals.