Voordelen van een stalen bedrijfshal

OVERWEEG JE DE BOUW VAN EEN NIEUW BEDRIJFSGEBOUW?
Het bouwen van een industriegebouw is een aanzienlijke investering. Bij Frisomat richten we ons op het ontwerpen en vervaardigen van stalen gebouwen van de hoogste kwaliteit. Een stalen bedrijfshal is een praktische en veelzijdige oplossing, afgestemd op jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Of je nu een productiehal, landbouwloods, vliegtuighangar, of showroom nodig hebt, wij bieden een duurzame oplossing die meegroeit met jouw ambities.

Jouw project bespreken?

Snelheid en efficiëntie in constructie

Veel ondernemers kiezen voor stalen bedrijfshallen vanwege de snelle return on investment. Dankzij een kort bouwproces is je gebouw snel operationeel, waardoor de investering zich vlot terugbetaalt. Het versnelde bouwproces komt door:

Prefabricatie

Alle onderdelen worden vooraf in onze fabriek vervaardigd, wat een snelle montage ter plaatse mogelijk maakt.

Korte voorbereidingstijd

Koudgevormd staal is een sterk, maar licht bouwmateriaal waardoor minder zware funderingen nodig zijn dan bij traditionele bouwmethodes. Hierdoor is je bouwterrein veel sneller klaar voor gebruik.

Koudgevormd staal

We gebruiken koudgevormd (CFS), gegalvaniseerd staal. Een groot voordeel ten opzichte van warmgewalst staal is dat het geen nabehandeling vereist, waardoor het sneller klaar is voor gebruik en bouw.

Lees meer over koudgevormd, gegalvaniseerd staal

Direct gebruiksklaar

In tegenstelling tot beton, heeft staal geen droogtijd nodig, waardoor het gebouw is direct gebruiksklaar is na montage.

Lees meer over staalbouw

Vraag een gesprek aan

Hulp nodig met jouw project? Neem contact op met een van onze experts.

Een persoonlijke touch

Stalen gebouwen van Frisomat bieden de mogelijkheid te werken met grote overspanningen tot 60 meter zonder tussenkolommen, wat zorgt voor optimaal ruimtegebruik. Deze gebouwen zijn dus efficiënt in te richten en aan te passen aan de behoeften van jouw organisatie. Of het nu gaat om veestal, een efficiënte opslagruimte of een elegante showroom. Elk gebouw wordt nauwkeurig afgestemd op jouw specifieke operationele vereisten.

De personalistieopties zijn uitgebreid: van keuzes in isolatie en natuurlijke lichtinval tot het naadloos integreren van kantoorruimte. Daarnaast zijn er ook esthetische aanpassingen zoals daktype, gevelbekleding en kleuren jouw bedrijfsidentiteit weerspiegelen. Met Frisomat maak je van elk gebouw een functionele en visuele weergave van jouw merk en bedrijfscultuur.

Frisomat cold formed steel industrial buildings factory 1

Duurzaam bouwen

Staal is in vergelijking met veel traditionele bouwmaterialen een milieuvriendelijkere optie:

Minder afval & 100% recycleerbaar

Onze stalen elementen worden op maat gemaakt in de fabriek, wat afval op de bouwplaats minimaliseert. Daarnaast kan staal volledig gerecycleerd worden zonder kwaliteitsverlies.

Efficiënt transport

Door ons lichtere en goed stapelbare bouwmateriaal te gebruiken, verlagen we de CO2-uitstoot omdat er minder vrachtwagens nodig zijn.

Corrosiebestendig

Gegalvaniseerd staal werd voorzien van een beschermende zinkcoating, die langdurige bescherming biedt en waardoor er minimaal onderhoud nodig is.

Lees meer over koudgevormd, gegalvaniseerd staal

Modulair ontwerp

Onze gebouwen zijn eenvoudig uit te breiden of aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften.

Lees meer over ons modulair staalbouwsysteem

Het bouwproces met Frisomat in 10 stappen

Ontdek de 10 stappen in het proces van een industriële stalen bedrijfsgebouw: van je offerteaanvraag tot de oplevering van je gebouw.

Lees meer

Offerte aanvragen